Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

9. Међународна студентска спортска конференција се одржава на Златибору

У периоду од 15. до 18. децембра на најпосећенијој планини Србије се одржава 9. Међународна студентска спортска конференција „СпортКонф“, са циљем да окупи студенте, и предаваче из региона заинтересоване за спортске науке, који желе да унапреде своја знања из ове области. Учесници конференције су студенти, гостујући професори, предавачи и представници факултета из Загреба, Ниша, Београда, Осијека, Новог Сада, Мостара, Љубљане.

Конференција је настала са циљем повезивања, умрежавања, креирања, јачања здравих темеља вредности које се стичу кроз спорт и образовање. Пројекат је усмерен ка будућим професорима, тренерима, едукаторима, покретачима промена, лидерима, људима који служе као пример у својим локалним и ширим заједницама, и кроз стручност и етику стварају вредност колективима у којима се налазе. Теме предавања обухватају области базичних спортова, спортске психологије, тренинга, менаџмента у спорту, кондиције, рекреације, моторичке припреме и многих других.

Туристичка организација Златибор је приликом ове конференције за учеснике одржала презентацију, где су се упознали са најважнијим информацијама о дестинацији. Учесници истичу да им овај вид едукације омогућава не само стицање нових знања из области спортских наука већ и одличну забаву, друзење, као и уживање у природним благодетима Златибора. Имали су прилику да посете најпосећенији спелеолошки објекат, Стопића пећину И открију нетакнуту природу “златне планине”. Поред тога, препознали су и златни потенцијал Златибора, оличен у изузетним условима за спортске активности, спортске припреме и такмичења.

ТО Златибор

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Часне вериге Светог апостола Петра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 29. јануар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА