19.5 C
Uzice
јул 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

42 Uspešne godine

Danas je kompanija Impol Seval proslavila 42 godine uspešnog poslovanja. Trend rasta i razvoja kompanije se iz godinu u godinu nastavlja pa tako ova kompanija planira da u narednom periodu podigne nivo proizvodnje na 80.000 tona. Ta cifra posebno dobija na značaju ako se uzme u obzir da je u momentu privatizacije 2002. godine ukupna proizvodnja bila 13.000 tona a da je ona za 2017. godinu planirana na 60.000 tona.
Prema rečima generalnog direktora kompanije Ninka Tešića fabrika je od 2002. godine do danas investirala blizu 70 miliona EUR-a u opremu koje za posledicu ima povećanje nivoa proizvodnje, produktivnosti i profita.

Grad Užice je ponosan na činjenicu da u našem gradu posluje takve kompanije kao što je Impol Seval.

“Kada imate kompaniju koja zapošljava oko 700 ljudi sa prosečnom neto platom većom od 65.000 dinara morate biti ponosni i zadovoljni. Mi kao lokalna samouprava ćemo činiti sve da i u narednom periodu ova ali i sve druge kompanije dobiju od Užica vetar u leđa da se dalje razvijaju i rastu”, istakao je gradonačelnik Tihomir Petković.

Sam događaj proslave dana fabrike pratio je prigodan kulturno-umetnički program uz učešće KUD Sevojno i trubače Dejana Petrovića.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pretežno sunčano i toplo

Oglasna Tabla

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla