ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

40 miliona dinara za unapređenja kvaliteta vazduha kroz mere energetske efikasnosti (VIDEO)

Grad Užice je ove godine, za sufinansiranje nabavke kotlova na pelet i gas, izradu termoizolacije i zamenu stolarije u individualnim stambenim objektima i stambenim zgradama izdvojio ukupno 40 miliona dinara. Javni poziv za mere energetske efikasnosti otvoren je do 26. marta, a rok za završetak radova za građane koji dobiju sredstva je 15. oktobar 2020. godine.

Pomoćnik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić je istakao da je Grad Užice jedan od lidera u Srbiji po pitanju mera koje se sprovode u cilju unapređenja kvaliteta vazduha.

„Grad Užice je za sufinansiranjem mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama krenuo 2015. godine, i danas nakon pet godina, izdvajamo deset puta veća sredstva u te svrhe. Cilj nam je da omogućimo sugrađanima, koji budu imali želje da se jave na ovaj konkurs, da dobiju sredstva, jer su mere energetske efikasnosti jedan od kamena temeljaca rešavanja pitanja aerozagađenja u gradu Užicu“.

Užice – Oglasna Tabla/uzice.rs

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила