ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

4. Међународна брдска трка „Награда Златибора 2024“

Датум одржавања: 07.06. – 09.06.2024. године

Место одржавања: Краљев трг, Рибница

Најбољи брдаши и рели возачи региона окупиће се овог викенда на Златибору где се одржава 4. Међународна брдска трка „Награда Златибора 2024“. Ово такмичење организује АСУ Златибор под покровитељством Општине Чајетина, а до сада су учешће потврдили најбољи возачи из околних земаља. Ове године се очекује и обарање рекорда са стазе зато што нам долази прошлогодишњи рекордер стазе Александар Видосављевић “Бобо” са новим аутомобилом Митсубисхи Ланцер ЕВО 9. Такмичење ће свечано бити отворено у петак 07. јуна на Краљевом тргу од 19:00 часова где ће се представити сви представници клубова као и гости из иностранства. Очекују се и неке старе легенде ауто спорта.

Стаза ће бити затворена за саобраћај у суботу од 10:00 до 19:00 часова и у недељу од 09:00 до 18:00 часова, алтернативни отворени пут ће бити преко места Шаиновци. Проглашење победника је на паркингу ски центра Торник у 16:30 часова.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај