ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

4. „Avantura Challenge Race“

Авантура парк Златибор ће у суботу 4.новембра бити домаћин по четврти пут Avantura Challenge Race. Ово је последња, од шеста трка челенџ лиге Србије коју организује Савез за рекреацију и фитнес Србије. Пре Златибора најбољи тркачи су се надметали на такмичењима у Вршцу, Кошутњаку, Новом Пазару, Катићима и на Голији…

Ове године су на програму трке за децу у две категорије и за одрасле. Дечја трка стартује у 10 часова. Такмичари од 5 – 9 година ће имати стазу од 400 метара, док ће деца од 9 до 14 година имати стазу од 600 метара. Трка за одрасле стартује у 12 часова а такмичари ће се надметати на стази од осам километара на ливадама и пропланцима, потоцима и узбрдицама Златибора.

Укупно је пријављен 180 такмичара и то 134 у категорији одрасли и 36 за дечју трку. У дечјој трци Златибор ће представљати чланови СК Звезда.

Подела стартних пакета је планирана за 03.11.2021. у периоду од 17:00х до 20:00х и 04.11.2021. године у периоду од 07:00х до 09:00х у Авантура парку Златибор. Најбрже тркаче у мушкој и женској категорији очекују вредне награде, а партнери трке и Савеза за рекреацију и фитнес Србије припремили су награде и за прва три места на дечијим тркама у свим категоријама.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворена изложба “Пoтeнциjaли и изaзoви жeнa у рурaлнoм рaзвojу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 2. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА