OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

29,12 одсто Ужичана изјаснило се на референдуму (ВИДЕО)

“На основу обрађених података са свих 89 гласачких места на територији Града Ужица на референдум је изашло нешто више од 29 % Ужичана (29,12) или њих 18 771”, истакла је Милка Протић председница Изборне комисије града Ужица уз напомену да резултати нису коначни.

“Градска изборна комисија ће усвојити извештај о резултатима гласања на на референдуму, тек након поступања Републичке изборне комисије по евентуалним приговорима, за шта рок истиче сутра у 20 часова. Од укупног броја гласача уписаних у бирачки списак тј. 64 361 њих 18 771 искористило је своје право да се изјасни о измени устава. Од укупног броја изашлих за измену устава је гласало 9 398 док је њих 9 215 гласало против “.

Сам референдум је по речима председнице Градске изборне комисије спроведен у складу са законом, уз поштовање свих демокрастких и уставних принципа и епидемиолошких мера, које су наложене. Није било већих и тежих неправилности које би утицале на коначан резултат.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били „заробљени” на граници са Црном Гором

Oglasna Tabla

Почео двонедељни Великогоспојински пост

Oglasna Tabla

Уочи преговора о минималцу – колико траже синдикати, а шта нуде послодавци

Oglasna Tabla

На Тари врло лако можете срести усамљено лане, ево како да поступите кад их угледате

Oglasna Tabla

Временска прогноза за 15. август (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla