OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

26. sednica Skupštine grada: Usvojen drugi ovogodišnji rebalans užičkog budžeta

Užice, 25. oktobar: Gradska Skupština usvojila je drugi rebalans ovogodišnjeg budžeta Užica. Posle usvojenih izmena i dopuna, užički budžet sada iznosi 2,95 milijarde dinara. Osnovnim budžetom iz decembra prošle godine, bilo je predviđeno da  u gradskoj kasi bude 2,75 milijarde dinara, a onda je, prvim rebalansom, ta suma projektovana na 2,87 milijardi dinara. Izmene u budžetu nastale su jer su, od prvog rebalansa, dobijena sredstva od Ministarstva kulture i informisanja, Komesarijata za izbeglice, kao i od kapitalnog namenskog transfera. Istovremeno, analize devetomesečnog izvršenja budžeta i procene ostvarenja do kraja godine pokazale su da će se budžetski prihodi realizovati u većoj meri od prethodne procene. Na rashodovnoj strani izvršene su preraspodele između pozicija, a po zahtevima i potrebama budžetskih korisnika.

Užički odbornici usvojili su izmene i dopune odluka o gradskim upravama, o maksimalnom broju zaposlenih za svaki organizacioni oblik u sistemu grada, kadrovskom planu, zatim na Plan generalne regulacije „Bojovića vodenica“ i na sastave u nadzornim i upravnim odborima Bioktoša, Predškolske ustanove.

Prihvaćena je odluka o posebnim uslovima koja se odnosi na izdavanje informacije o lokaciji i lokacijskih uslova na prostoru Generalnog plana Užica, a saglasnost Skupštine data je na izmene poslovanja Aerodroma Ponikve i Užice razvoja.

Na dnevnom redu bila je i informacija koja se odnosila na izveštaj Državne revizorske institucije.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zlatiborski hoteli počeli sa radom (VIDEO)

Oglasna Tabla

„Hajdučka tepsija“ – Izvrsno jelo naših predaka

Oglasna Tabla

LU Zlatibor: Nadoknada štete od divljih svinja prema propisima

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 30. maj

Oglasna Tabla

Jedna od najvećih srpskih sredonjovekovnih svetinja nalazi se u samom centru Arilja: Plavi anđeo pleni lepotom od 13. veka

Oglasna Tabla

JКP Treći septembar bogatije za tri kamiona, dar beogradske Gradske čistoće

Oglasna Tabla

Protestuju vlasnici turističkih čamaca na Uvcu

Oglasna Tabla

Izvo’lte, Srbi! Grci nama neće tražiti potvrdu na ulasku u zemlju

Oglasna Tabla

Đačke ekskurzije moguće su od 1. juna

Oglasna Tabla