30.8 C
Uzice
август 21, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

25. DRINSKA REGATA: Vrvelo je na Vrelo (FOTO)

Centralno dešavanje drugog dana 25. Drinske regate odvijalo se u centru Perućca, uz najkraću reku u Evropi. Pored čuvene reke Vrelo brojne ekipe su se takmičile u pripremanju riblje čorbe a hiljade posetilaca su uživali u izuzetnom ambijentu.
Uz Sportsko-turistički centar „Bajina Bašta“ organizator manifestacije je Mesna zajednica Perućac dok su sponzori bili Robinia Development FSC DOO iz Bajine Bašte i BILANS M D.O.O. U zvaničnoj konkurenciji za nagrade takmičile su se 34 ekipe iz ovog dela Podrinja, Republike Srpske, Užica, Čačka, Beograda, Požege… Najbolje ekipe su dobili pehare, medalje, zahvalnice, komplete ulaznica za koncerte u okviru Drinske regate i pakete pastrmke.
Pored gostiju iz Srbije i Republike Srpske po prvi put je i ovaj segment manifestacije privukao veliki broj posetilaca iz inostranstva a po brojnosti su prednjačili turisti iz Kine.
Program 25. Drinske regate danas se nastavlja Sajmom suvenira, meda, rakija i domaće radinosti a u večernjima časovima na izletištu pored Drine nas očekuje veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović.

Izvor: regata.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Počeo Žestival sa „Veče Užičkih aforističara i sećanje na užičke legende“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Otvoren zlatiborski muzej maketa

Oglasna Tabla

Međugradski autobusi ići će auto-putem Miloš Veliki tek od oktobra 2020.

Oglasna Tabla