-3.6 C
Uzice
март 22, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

24. DRINSKA REGATA: POTREBAN DODATNI SMEŠTAJ, PRETPRODAJA ULAZNICA DO KRAJA MESECA

Ustanova Sportsko-turistički centar „Bajina Bašta“  poziva sve građane Bajine Bašte koji imaju smeštajne kapacitete za izdavanje u vreme Drinske regate da se jave u Turistički info centar  kako bi ostavili kontakt  i podatke o smeštaju. Zbog velikog interesovanja domaćih i stranih turista za 24. Drinsku regatu neophodni su dodatni smeštajni kapaciteti pored onih koje poseduju u bazi podataka.

24. Drinska regata se održava od 19. do 23. jula a više informacije o samoj manifestaciji kao i o načinu kako da prijavite smeštaj za izdavanje možete dobiti lično u Turističkom info centru Bajina Bašta i na telefon 031/866903.

Iz S.T.C. „Bajina Bašta“ podsećaju i da se ulaznice po povlašćenoj ceni od 600 dinara za komplet za obe večeri Most Festa mogu kupiti samo u Turističkom info centru Bajina Bašta i da je broj ulaznica ograničen. Pretprodaja će trajati najduže do 01. jula ukoliko bude ulaznica.  U redovnoj prodaji ulaznice se prodaju po ceni od 600 dinara po večeri. Na Most Festu 21. jula nastupa Zdravko Čolić a 22. jula grupe Kerber i Neverne Bebe kao i bajinobaštanski Rok u ponoć.

Izvor:Drina info/Foto: Nenad Marić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Emisija „Priča se“ gost Ljubomir Saramandić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Igor Nikolić – „Još 20 može godina da prođe moja si ljubav jedina“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svi žele da bar na 5 minuta budu bračni par s Tare koji živi čaroliju

Oglasna Tabla