27.3 C
Uzice
август 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

106. sednica Gradskog veća: Dodeljene ovogodišnje Svetosavske nagrade Užica

Užice, 23. januar: Gradsko veće utvrdilo je predlog odluke o nazivima ulica i drugih delova naseljenih mesta na teritoriji Užica. Ovaj predlog biće upućen Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave radi dobijanja saglasnosti.

Odlučeno je da ovogodišnje Svetosavske nagrade, na predlog Pedagoškog saveta i kolektiva Predškolske ustanove Užice i aktiva direktora osnovnih i srednjih škola, pripadnu Biljani Penezić, vaspitaču u Predškolskoj ustanovi, Milenki Stojić, nastavniku geografije u Osnovnoj školi “Slobodan Sekulić“ i Mirjani Lazović, profesorki pravne grupe predmeta u Ekonomskoj školi Užice. Ove nagrade dodeljuju se prosvetnim radnicima za njihov doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju i unapređenju obrazovno-vaspitnog rada,

Saglasnosti Veća data su Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju na njihov Program rada i Bioktošu na Program održavanja čistoće javnih površina u 2019. godini.

Na ovoj sednici, određeno je da se dotacije dodele Aerodromu Ponikve, Velikom parku i Biznis inkubator centru, utvrđena ekonomska cena programa vaspitanja i obrazovanja u Vrtiću, te Akcioni plan za zapošljavanje za 2019. godinu i razrešenja i imenovanja u školskim odborima Tehničke škole Radoje Ljubičić i Starog grada.

Izvor:uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Počeo Žestival sa „Veče Užičkih aforističara i sećanje na užičke legende“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Otvoren zlatiborski muzej maketa

Oglasna Tabla

Međugradski autobusi ići će auto-putem Miloš Veliki tek od oktobra 2020.

Oglasna Tabla