21.1 C
Uzice
август 18, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI

ZDRAVKO ČOLIĆ NA 24. DRINSKOJ REGATI

bb
Najveća balkanska zvezda – Zdravko Čolić održaće u petak, 21. jula, veliki koncert u Bajinoj Bašti. Kako ekskluzivno saznaje Drina Info na 24. Drinskoj regati glavna muzička zvezda biće popularni Čola. On će imati nastup u okviru Most Festa a već je objavljeno da će ovogodišnja Drinska regata trajati od 19. do 23. jula.

Dejan Mlađenović, direktor Sportsko-turističkog centra „Bajina Bašta“ potvrdio je danas za Drina Info da su višemesečni pregovori oko nastupa Zdravka Čolića u Bajinoj Bašti uspešno finalizovani i da nas ove godine na Drinskoj regati čeka spektakularan koncert. Mlađenović je izrazio veliko zadovoljstvo što će svi posetioci manifestacije imati priliku da slušaju istinsku muzičku legendu sa ovih prostora i naglasio da je i ovo logičan korak ka očuvanju statusa Drinske regate kao najbolje turističke manifestacije u Srbiji.

U Bajinoj Bašti su u proteklim godinama već nastupale brojne muzičke zvezde poput Vlade Georgieva, Tonija Cetinskog, Gorana Bregovića ali se očekuje da će za koncert Čolića biti najveće interesovanje i da će privući najviše posetilaca na izletište pored Drine.

Drinska regata je tokom prošle godine proglašena za zvanično najbolju turističku manifestaciju u Srbiji i okitila se priznanjima Turistički cvet i Najbolje iz Srbije 2016. Nesumnjivo će nastup Zdravka Čolića doprineti da i ovogodišnja manifestacija bude uspešna a publika u Bajinoj Bašti će moći da uživa uz svima poznate hitove poput „Ej, draga draga“, „April u Beogradu“, „Zvao sam je Emili“, „Mađarica“, „Živiš u oblacima mala“, „Produži dalje“… Najavljeno je da će Čola u gradu u podnožju Tare promovisati i numere sa novog albuma čiji izlazak je planiran za koji mesec.

Izvor: Drina Info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nađeno telo Beograđanina koji je nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla

Dan opštine Bajina Bašta

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla