-2.9 C
Uzice
фебруар 17, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ZAMENIK GRADONAČELNIKA UŽICA PODNOSI OSTAVKU, MENJA GA DIREKTOR POŠTINE FILIJALE

Sednica Skupštine grada Užica, zakazana za 6. septembar, imaće najmanje jednu tačku više u odnosu na materijal koji je dostavljen odbornicima.

Kako „Blic“ saznaje, zamenik gradonačelnika Nemanja Nešić povući će se te funkcije. On se, naime, neće pojaviti na sednici već će ostavku dostaviti u pisanoj formi.

Zvanične potvrde ovome, kao i razloga ostavci za sada nema, tek naprednjaci užurbano tragaju za kadrom iz redova odbornika koji će popuniti Nešićevo mesto.

Za najozbiljnijeg kandidata, kaže izvor „Blica“ iz SNS, figurira Slobodan Šiljković, direktor „Poštine“ ispostave u Užicu.

Od konstituisanja lokalne vlasti Nešić je pokrenuo više projekata – uveo je novi model stipendiranja studenata koji bi se po završetku studija vratili u Užice, pokrenuo je novine u subvencionisanju poljoprivredne proizvodnje, vodio posao racionalizacije u javnom sektoru.

Naredna sednica moguće je da dovede i do prekomponovanja sastava Gradskog veća. Od kada je uoči predsedničkih izbora Zoran Adžić (NS) podneo ostavku, mesto većnika za finansije je upražnjeno a ko će ga popuniti i dalje je nepoznato. SNS je voljan da socijalistima da još jedno mesto u Veću, ali po svemu sudeći to neće biti resor finansija, već turizma.

Izvor:blic.rs/Vladimir Lojanica/Foto: M. Cvetković / RAS Srbija

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sveto trojstvo zdravlja: Sok od cvekle, šargarepe i jabuke čini čudo vašem organizmu

Oglasna Tabla

Jesu li Miša i Medeni sve pogodili: Ovako kažu meteorolozi za vreme do kraja zime

Oglasna Tabla

Deset izložbi u Gradskoj galeriji Užice tokom 2019.

Oglasna Tabla