1.9 C
Uzice
децембар 9, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Za „Zračak“ igrom, pesmom, srcem! (VIDEO)

Gest Sportskog centra Čajetina, koji je sinoć organizovao humanitarni koncert za Dnevni boravka „Zračak“, pokazao se kao pravi način da se za decu „Zračka“ učini nešto lepo i dobro, u duhu nastupajućih praznika. Odziv građana bio je izuzetan , ali to je bilo i očekujuće kada se radi o humanitarnim akcijama.

Da slika govori više od reči, kazuje i sam zapis kamere sa sinoćnje humanitarne večeri posvećene deci Dnevnog boravka „Zračak“.

Već danas su predstavnici Sportskog centra uručili novac „Zračku“, a organizatoru, učesnicima i sugrađanima zahvalili su se predstavnici UG „Zlatiborski krug“ kao pružaoci usluge Dnevnog boravka , tim koji je zadužen za rad sa decom „Zračka“, i sama deca.

„Kada smo saznali za humanitarni koncert,mi smo već otprilike znali za šta bi upotrebili taj novac jer nekoliko godina planiramo da za korisnike nabavimo ormariće kako bi imali sopstvene papuče, čarape i slično što im je potrebno za svakodnevnu upotrebu. To ćemo u narednom periodu da realizujemo i pozvaćemo vas i organizatore događaja da to propratite. Još jednom se zahvaljujemo svima koji su bili uključeni u ovo humanitarno veče, a posebno se zahvaljujemo i stanovnicima Čajetine koji su se odazvali u velikom broju. Hvala im što su došli i podržali akciju, a ovo nije prvi put da daju novac za „Zračak“ . Mi smo lokalna zajednica koja je poznata po nesebičnosti, solidarnosti, koja podržava akcije bilo kog tipa, a kada govorim o ovoj deci – to je već posebno“, rekla je Zorica Milosavljević, predsednica UG „Zlatiborski krug“.

U ime zaposlenih i dece zahvalnost je izrazila i koordinatorka „Zračka“ Marina Kutlešić.

Deca u „Zračku“ su, već poslovično, sa velikom radošću ugostila prisutne, poklonivši ovom prilikom Sportskom centru ručno rađen logo ustanove.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Humanitarna akcija „Pomoć drugu“

Oglasna Tabla

Posne kiflice sa ajvarom (video)

Oglasna Tabla

Данас славимо Светог Алимпија

Oglasna Tabla

Isplata novembarskih penzija

Oglasna Tabla

Projekcija filma i koncerta: The Doors

Oglasna Tabla

Od danas pojačana kontrola vožnje u alkoholisanom stanju: 42.000 pijanih isključeno iz saobraćaja

Oglasna Tabla

Pre podne maglovito, tokom dana sunčano, do 15 stepeni

Oglasna Tabla

Posni specijalitet iz Vranja: Lučen gra na starinski način

Oglasna Tabla

Pomoć Medicinske škole Užice štićenicima manastira Sveta Petka kod Paraćina

Oglasna Tabla