4.2 C
Uzice
фебруар 16, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ZA BUDUĆE MAJKE I DECU – 6.000 EVRA

CECA

Pre, tokom i posle humanitarne utakmice u Užicu proteklog vikenda prikupljeno 6.000 evra za ultrazvučni aparat za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju koji će biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu. Treba još 9.000 evra.

Nakon što je prošle godine u Beogradu prikupljeno više od 120.000 evra za decu obolelu od raka, veliki humanitarni projekat Asovi za decu, tokom prazničnog vikenda preseljen je na Gradski stadion u Užicu, gde je odigran fudbalski spektakl koji su predvodili treneri timova Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić.

Zahvaljujući velikoj humanosti ljudi koji su sa tribina po kiši bodrili fudbalske legende u utakmici za novi život, kao i onima koji su slali SMS na 3331, i uz pomoć sponzora, do danas je prikupljeno više od 6.000 evra

Iznos je u celosti namenjen za najmoderniji ultrazvučni aparat za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju koji će biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Asovi za decu dobili su prvo poluvreme u borbi za nove živote, a za pravu pobedu potrebno je još 9.000 evra.

Upućen je poziv svima – dovoljno je poslati SMS na 3331 i tako donirati 100 dinara!

Organizatori meča uz Jovana Simića i EXIT fondaciju, bili su još i Grad Užice, udruženje Roditelj i humanitarni aktivista i heroj akcije “Bitka za bebe” Zoran Milovanović.

Izvor:mondo.rs

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

UŽIVAJTE: U subotu do 11 stepeni

Oglasna Tabla

Zlatibor predstavlja svoju ponudu u glavnom gradu Bugarske

Oglasna Tabla

Autentični srpski proizvodi na Sretenjskom marketu

Oglasna Tabla