Home / FOTO RAZGLEDNICA / XI Međunarodna naučno stručna konferencija “HOTELSKA KUĆA 2017”

XI Međunarodna naučno stručna konferencija “HOTELSKA KUĆA 2017”

XI Međunarodna konfenrencija “HOTELSKA KUĆA 2017”, ove godine biće održana od 16 do 18. novembra u hotelu “Zlatibor Mona” na Zlatiboru. Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede „HORES“ zajedno sa Ekononomskim Fakultetom Univerziteta u Beogradu, Fakultetom za hotelijerski i turistički menadžment Univerziteta Singidunum, Visokom turističkom školom i Visokom hotelijerskom školom iz Beograda, organizuje XI međunarodnu konfenrenciju sa temom: ,, INOVACIJE U HOTELIJERSTVU I TURIZMU”.

Cilj naučno – stručnog skupa je povezivanje stručnjaka i istraživača iz privrede, istraživačkih ustanova, obrazovno – naučnih ustanova i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata i iskustava iz teorijskih i praktičnih istraživanja. Skup treba da bude mesto za razmatranje aktuelnih potreba, mogućnosti i problema u uspostavljanju, funkcionisanju i daljem razvoju integrisanog sistema menadžmenta. Pored toga, prezentovanjem naučnih, stručnih i praktičnih dostignuća očekuje se unapređenje osnova za povezivanje visokog obrazovanja i profesionalnog rada.

Pokrovitelj svih dosadašnjih konferencija, koji se održavaju svake druge godine, kao i ove biće Vlada Republike Srbije, odnosno Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam AP Vojvodine.

Nastavak događaja „Hotelska kuća“, biće konferencija Udruženja za prodaju i marketing u hotelijerstvu, koja se takođe održava u hotelu „Zlatibor Mona“ od 17. do 19. novembra 2017. godine.

Izvor: TO Zlatibor/foto:monazlatibor.com

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/