15.9 C
Uzice
март 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Više od 30 hiljada turista i izletnika na Zlatiboru (VIDEO)

Više od 30 hiljada turista i izletnika dočekalo je Medjunarodni praznik rada 1. maj na Zlatiboru, procene su Turističke organizacije Zlatibor.

„Za prvomajske praznike hotelski smeštaj popunjen je 90 odsto, a privatni 85 odsto. Najviše je turista iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, ali ih je sve više i iz inostranstva „, navodi za ZOOMUE direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović.

Uranak je tradicionalno dočekan na Vodicama, a od ove godine za izletnike su uređeni česma Oko i vidikovci Gradina i Obadova stena.

Za turiste koji prvomajske praznike provode u centru Zlatibora pripremljen je bogat zabavni program.

Praznik na Zlatiboru zadovoljno su dočekali i hotelijeri. Popunjenost smeštaja u zlatiborskim hotelima je iznad 95%, a brojem gostiju i rezervisanih noćenja zadovoljni su i izdavaoci privatnog smeštaja.

U hotelu Palisad organizuje se Prvomajski uranak, a za decu takmičenje u kreativnosti izrade šatora.

Za decu su na Kraljevom Trgu organizovani animatori, a dostupni su im i Avantura i Dino park.

U popodnevnim časovima počeće radovi na početnoj stanici Gold gondole, a zatim na Kraljevom Trgu Šou Zorana Kesića, dok će u večernjim satima koncert održati Inspektor Blaža i kljunovi.

Izvor:www.zoomue.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Crkva Svetog Ahilija Arilje

Oglasna Tabla

Porodica iz Kosjerića već tri generacije POŠTUJE NEOBIČAN ZAVET i uspomenu na čoveka kog nikada nisu upoznali, a sve zbog MOLBE JEDNE ŽENE

Oglasna Tabla

Ranč Orlovo gnezdo, Duškovci

Oglasna Tabla