OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Uručene nagrade pobednicima na konkursu za najlepše dvorište i balkon

Pobednicima na ovogodišnjem gradskom konkursu za najuređenije dvorište i terasu svečano su juče uručene nagrade. U kategoriji najuređenijeg dvorišta bilo je 13 prijavljenih učesnika i prva tri mesta osvojili su Milenka Ostojić iz Gorjana, Milan Kurćubić iz Sevojna i Gordana Mitrović iz Užica.

Stručni žiri je za najlepšu terasu, od osmoro prijavljenih, proglasio terasu Marine Trifunović, dok su drugo i treće mesto u ovoj konkurenciji pripali Milunki Šopalović i Nadeždi Grujičić. Nagrade vlasnicima najlepših dvorišta i balkona uručila je Dunja Đenić, član Gradskog veća za oblast zaštite životne sredine.

Čestitajući nagrađenima, Đenićeva je rekla da su njihova dvorišta i terase ogledalo ne samo truda koji su oni uložili u održavanje i uređenje svog prostora, već i ljubavi koja je bila prisutna:

„Grad je ove godine za nagrade izdvojio ukupno 50.000 dinara i tim sredstvima pobednicima su uručena oruđa, alatke i materijal koji im je potreban za održavanje dvorišta, odnosno balkona. Svi znamo da u gradu ima puno lepih, uređenih prostora i komisija nije imala lak posao da izabere najbolje. Imali smo veliku pomoć stručnih članova Komisije koji su nam pomogli da se opredelimo.“

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Crni dan za Srbiju: Preminulo 18 osoba

Oglasna Tabla

KOVID računi se gase 15. avgusta

Oglasna Tabla

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

Oglasna Tabla

Nove mere: Evo šta vas čeka na poslu od sutra

Oglasna Tabla

Čobanin koji čuva jedno od najvećih stada u Srbiji

Oglasna Tabla

“Sledeći put ću samo da ga ŠUTNEM!” Jasmina je našla novčanik na ulici, a kad je htela da ga vrati vlasniku usledio je šok!

Oglasna Tabla

Još danas upis u srednju školu, ove godine elektronski

Oglasna Tabla

Otkazani sabori trubača u Zlatiboru i Guči

Oglasna Tabla

Saopštenje Gro SNS Užice

Oglasna Tabla