OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

U subotu održan turnir „Užički pobednik 2019“ (FOTO)

U subotu 23. novembra 2019. godine, u Hali sportova „Veliki park“ u Užicu, u organizaciji Karate kluba „Užice“, održan je karate turnir „Užički pobednik 2019“ koji je okupio 300 takmičara iz 30 klubova Republike Srpske i Srbije. U generalnom plasmanu treće mesto zauzela je ekipa KK „Zvečan“ iz Zvečana, drugo mesto zauzeo je KK „Uni Line“ iz Sevojna, dok je najuspešnija ekipa današnjeg turnira Karate klub „Gučevo“ iz Banje Koviljače. Domaćin nije učestvovao u generalnom poretku.

Najuspešnije takmičarke kate-borbe do nada, Radičević Vesna KK „ Gučevo“, najuspešniji takmičar kate-borbe do nada. Radović Nikola KK „ Užice“ , najuspešnija takmičarka kate kadeti i juniori, Bojić Marija KK „ Gučevo“, najuspešniji takmičar u katama kadeti i juniori, Rašebić Miloš KK „ Ljubišnja“ Foča, najuspešnija takmičarka kadeti- juniori u borbama Vuković Valentina KK „ Omladinac“, najuspešniji takmičar u borbama kadeti-juniori Ristović Pavle KK „Užice“, najuspešnija mlađa seniorka u borbama Janković Bojana KK „ Jadar“ Draginac. . Pehari su uručeni i najboljim takmičarima kluba u ovoj sezoni, Sergeju Kurćubiću, Aleksandri Rogić, Jani Radović, Pavlu Ristoviću i Lidiji Trmčić, koja je proteklog meseca branila boje Srbije na Svetskom Prvenstvu u Čileu.

Veoma sam zadovoljan posećenošću i organizacijom turnira, pošto su istovremeno održani turniri i u Beogradu, Baru i Tuzli i kod nas. Sve je prošlo u veoma sportskoj i prijatnoj atmosferi. Zahvalio bih se klubovima iz Kosovske Mitrovice, Zvečana i Leposavića kao i klubu „Ljubišnja“ iz Foče koji su učestvovali sa velikim brojem takmičara. Zahvalio bih svim sponzorima koji su pomogli da se turnir uspešno organizuje-rekao je trener i predsednik Karate kluba „Užice“, Živan Ršumović.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uhapšen građevinski inspektor u Užicu, osumnjičen da je tražio mito od 2.000 evra

Oglasna Tabla

Peti dan zaredom Zlatiborski okrug nije zabeležio nijedan novi pozitivan slučaj na virus Kovid-19

Oglasna Tabla

Tuga u Užicu: Telo mladića pronađeno kako visi sa zgrade

Oglasna Tabla

Za 3 meseca prikupljeno 68 tona suvog otpada i transportovano dalje van Užica

Oglasna Tabla

Odbornici sutra o izmenama i dopunama odlukeo budžetu grada Užica

Oglasna Tabla

Aktivnija Srbija u novoj 4. Sezoni nastavlja treninge na otvorenom

Oglasna Tabla

Hoteli na Zlatiboru 1. juna otvaraju vrata brojnim turistima (VIDEO)

Oglasna Tabla

Oprobao se u novoj profesiji: Ivan Milinković o glumi: „Osvestio sam nove životne sfere!“ (FOTO)

Oglasna Tabla

Maturskih proslava će ipak biti, ali ove godine bez žurki u restoranima i hotelima

Oglasna Tabla