1.9 C
Uzice
децембар 9, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

U subotu održan turnir „Užički pobednik 2019“ (FOTO)

U subotu 23. novembra 2019. godine, u Hali sportova „Veliki park“ u Užicu, u organizaciji Karate kluba „Užice“, održan je karate turnir „Užički pobednik 2019“ koji je okupio 300 takmičara iz 30 klubova Republike Srpske i Srbije. U generalnom plasmanu treće mesto zauzela je ekipa KK „Zvečan“ iz Zvečana, drugo mesto zauzeo je KK „Uni Line“ iz Sevojna, dok je najuspešnija ekipa današnjeg turnira Karate klub „Gučevo“ iz Banje Koviljače. Domaćin nije učestvovao u generalnom poretku.

Najuspešnije takmičarke kate-borbe do nada, Radičević Vesna KK „ Gučevo“, najuspešniji takmičar kate-borbe do nada. Radović Nikola KK „ Užice“ , najuspešnija takmičarka kate kadeti i juniori, Bojić Marija KK „ Gučevo“, najuspešniji takmičar u katama kadeti i juniori, Rašebić Miloš KK „ Ljubišnja“ Foča, najuspešnija takmičarka kadeti- juniori u borbama Vuković Valentina KK „ Omladinac“, najuspešniji takmičar u borbama kadeti-juniori Ristović Pavle KK „Užice“, najuspešnija mlađa seniorka u borbama Janković Bojana KK „ Jadar“ Draginac. . Pehari su uručeni i najboljim takmičarima kluba u ovoj sezoni, Sergeju Kurćubiću, Aleksandri Rogić, Jani Radović, Pavlu Ristoviću i Lidiji Trmčić, koja je proteklog meseca branila boje Srbije na Svetskom Prvenstvu u Čileu.

Veoma sam zadovoljan posećenošću i organizacijom turnira, pošto su istovremeno održani turniri i u Beogradu, Baru i Tuzli i kod nas. Sve je prošlo u veoma sportskoj i prijatnoj atmosferi. Zahvalio bih se klubovima iz Kosovske Mitrovice, Zvečana i Leposavića kao i klubu „Ljubišnja“ iz Foče koji su učestvovali sa velikim brojem takmičara. Zahvalio bih svim sponzorima koji su pomogli da se turnir uspešno organizuje-rekao je trener i predsednik Karate kluba „Užice“, Živan Ršumović.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sps Užice najoštrije osuđuje nasilje nad učiteljima, nastavnicima i profesorima!

Oglasna Tabla

Humanitarna akcija „Pomoć drugu“

Oglasna Tabla

Posne kiflice sa ajvarom (video)

Oglasna Tabla

Данас славимо Светог Алимпија

Oglasna Tabla

Isplata novembarskih penzija

Oglasna Tabla

Projekcija filma i koncerta: The Doors

Oglasna Tabla

Od danas pojačana kontrola vožnje u alkoholisanom stanju: 42.000 pijanih isključeno iz saobraćaja

Oglasna Tabla

Pre podne maglovito, tokom dana sunčano, do 15 stepeni

Oglasna Tabla

Posni specijalitet iz Vranja: Lučen gra na starinski način

Oglasna Tabla