3.1 C
Uzice
децембар 8, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Turistička organizacija Zlatibor – Ambasador dobre usluge

Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je na III međunarodnom Spa & Wellness festu. U okviru festivala organizovana je dodela priznanja „Ambasador dobre usluge“ najuspešnijima u wellness i spa industriji za 2019. godinu u osam kategorija.
Zlatiboru, najposećenijoj srpskoj planini, dodeljeno je ovo priznanje u kategoriji Ekskluzivna turistička destinacija, prenosi portal Užice oglasna tabla.
Na svečanoj dodeli ovo prestižno priznanje uručeno je direktoru Turističke organizacije Zlatibor, Vladimiru Živanoviću, koji je u pozdravnom govoru naglasio da ovo priznanje pripada svim turističkim radnicima i nosiocima razvoja Zlatibora koji su zajedničkim snagama i napornim radom stvarali destinaciju koja je postala lider u turizmu ovog dela Evrope.
Svečanoj dodeli nagrada prethodila je prezentacija turističke ponude Zlatibora u okviru festivala, sa naglaskom na zdravstveno-lečilišni turizam, ponudu spa i wellness sadržaja u zlatiborskim hotelima i predstojeću zimsku sezonu.
Veliko interesovanje na štandu Zlatibora privukle su VR naočare i virtuelno putovanje kroz planinu, a najsrećniji posetioci imali si priliku da osvoje vredne nagrade.
Izvor: ekapija.com
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vremenska prognoza za nedelju – 8. decembar

Oglasna Tabla

4 najlepše posne čoko – torte za potpuni praznični ugođaj! Odlične su za slave, a jednostavne za spremanje!

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih KJP „Zlatibor“ za pružanje prve pomoći sa pokaznom vežbom

Oglasna Tabla

Velika rekonstrukcija srednjovekovne tvrđave na Đetinji

Oglasna Tabla

Vahida Đedović brutalno razotkrila sve maske današnjeg roditeljstva

Oglasna Tabla

„1 od 5 miliona Užice” organizuje akciju prikupljanja potpisa za obustavljanje sudskog i političkog progona Aleksandra Obradovića

Oglasna Tabla

Podela auto sedišta deci rođenoj u drugoj polovini ove godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prste da poližete: Četiri ideje za posni doručak!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 7. decembar

Oglasna Tabla