15.1 C
Uzice
септембар 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Tromesečni izveštaj o radu gradskih javnih i javno komunalnih preduzeća u ovoj godini

Užice, 15. maj: Članovi Gradskog veća prihvatili su izveštaj o poslovanju gradskih javnih preduzeća za prva tri meseca ove godine. Prema podacima iz kvartalnog izveštaja, od užičkih javnih i javno komunalnih preduzeća, samo su Vodovod, Duboko, Stan i Gradska toplana u ovom periodu poslovali negativno. Veće je svoju saglasnost dalo i na izmene koje se odnose na godišnji program poslovanja JKP „Duboko“, kao i na izveštaj o radu u prošloj godini koji je podnela Turistička organizacija regija Zapadne Srbije.

Donesena je naredba koja utvrđuje Operativni plan odbrane od poplava za područje grada za vode II reda u ovoj godini, imenovane Komisija za sprovođenje postupka otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine grada i Komisija za formiranje liste kandidata za članove nadzornih odbora javnih preduzeća. Izvršena je dopuna programa koji se odnosi na postavljanje manjih montažnih objekata privremenog karaktera na površinama druge namene na teritoriji grada i donesena rešenja o dodeli finansijske pomoći narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, kao i za izgradnju crkve u Krčagovu.

U delu zdravstva, raspoređena su sredstva u okviru ove budžetske pozicije i donesena rešenja i to za angažovanje oftalmologa za potrebe užičkog Zdravstvenog centra i za pokroviteljstvo humanitarne akcije „Cvet koji život znači“.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Za znanja moć niz programa u X Evropskoj noći istraživača u Užicu

Oglasna Tabla

30 omiljenih roditeljskih citata

Oglasna Tabla

Zimnica od paradajza: 6 fenomenalnih recepata da od paradajza napravite dodatke jelima za zimu

Oglasna Tabla

U nedelju šeste „Pesničke vatre zlatiborske“

Oglasna Tabla

Ugledni laparaskopski hirurg od danas u Užicu

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za sredu – 18. septembar

Oglasna Tabla

Težak život u opustelom selu

Oglasna Tabla

BRAVO! AK „Pora“ osvojila 10 medalja na prvenstvu Srbije!

Oglasna Tabla

Krstina Grujičić srebrna na Finalu kupa Srbije u bacanju kugle

Oglasna Tabla