23.9 C
Uzice
август 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

TIHI UBICA U NAŠIM KUĆAMA

ROJAL
Svi mi znamo da se u ovo moderno doba tehnologije wi-fi signal nalazi svuda: u našim domovima, u restoranima – svuda. Mnogi ljudi smatraju da je to odličan način za povezivanje mnogih računara i mobilnih telefona bez korišćenja kablova.

Kompanije koje prave mobilne telefone moraju pratiti određena pravila i uputstva i stvoriti bezbedne uređaje za nas – ali mi i dalje nismo 100% sigurni da su oni zaista sigurni.

Da li su wi-fi signali štetni po zdravlje čoveka? Ovo bi trebalo da znate – da bi se povezali putem interneta, naši bežični uređaji kao što su tableti, laptopovi i telefoni koriste rutere. Ruter emituje elektromagnetne talase poznatije po imenu WLAN signali koji mogu biti veoma štetni.

Istina je da ćemo nastaviti da ignorišemo ovu činjenicu jer znamo vrlo malo ili nimalo o njenim nuspojavama. Međutim, prava istina je da ovi signali mogu biti izuzetno štetni. Po rezultatima nedavne studije koju su sproveli stručnjaci Britanske zdravstvene agencije, otkriveno je da ruteri imaju negativan uticaj na rast biljaka i ljudi.

Kao što je prethodno rečeno, moderna tehnologija je samo segment našeg života bez kojeg ne možemo živeti. Nakon što ste videli istinu, možete ispod videti i nekoliko saveta i trikova pomoću kojih možete zaštiti sebe i svoju porodicu od ovih štetnih signala. Pomoću ovih saveta možete barem umanjiti potencijalno štetne posledice emitovanja wi-fi signala.

-Isključite wi-fi dok ga ne koristite
-Isključite sve wi-fi programe pre spavanja
-Ruter nemojte stavljati u kuhinju ili u dnevnu sobu
-Zamenite bežični fiksni telefon žičanim

Izvor: beograd.in

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Licidersko srce na Zlatiboru u znaku prijateljstva i humanosti

Oglasna Tabla

Прослава поводом осам векова аутокефалности Српске православне цркве на Златибору (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Posni ručak, na vodi: Od čorbe do glavnog jela – 7 recepata za celu nedelju

Oglasna Tabla