17.1 C
Uzice
јул 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Streličarski klub Zlatiborac vrši upis novih članova

Streličarski klub „Zlatiborac“ u novim prostorijama OŠ „Dimitrije Tucović“ u Čajetini vrši upis novih članova mlađeg uzrasta od 6 do 8 razreda, srednjoškolaca i ostalih zainteresovanih.

Treninzi se održavaju u terminima od 19 do 20:30, ponedeljkom, sredom i četvrtkom. U cilju podizanja interesovanja, povećanja broja članova i promocije streličarskog sporta, učenici OŠ „Dimitrije Tucović“ kao i drugih OŠ u Opštini Čajetina neće plaćati članarinu, za srednjoškolce članarina iznosi 500 dinara, a ostali zainteresovani članarinu plaćaju u iznosu od 1000 dinara na mesečnom nivou. Svu neophodnu opremu za početak treninga klub poseduje, tako da se svi zainteresovani mogu oprobati i zainteresovati za ovu olimpijsku disciplinu.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 062/288-741; 064/105-23-10, na i-mejl: sk.zlatiborac@outlook.com ili na Fejsbuk stranici SK „Zlatiborac“.

Klub ističe da će do kraja godine sasvim sigurno nastupiti na jednom takmičenju, a u periodu do aprila očekuju učešće na još nekoliko. S obzirom da je prioritet u radu animiranje mališana i buđenje njihovog interesovanja za ovaj sport, klub planira da uskoro pokrene i streličarsku sekciju među osnovcima, što bi bila prva školska sekcija tog tipa u našoj zemlji.

Izvor:zlatiborpress.rs
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Deda sumnjiv za uznemiravanje 15-ak žena, pola maloletno

Oglasna Tabla

ZZJZ: Voda na plaži ispravna za kupanje

Oglasna Tabla

Minimalna crnogorska potrošačka korpa u junu iznosila 643 eura

Oglasna Tabla