-2.3 C
Uzice
фебруар 16, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

STAMATOVIĆ POZIVA NA SVESRPSKU MOBU ZA GONDOLU 1. MAJA

 novo

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović pozvao je danas odbornike i sve zainteresovane građane da 1. maja podrže i učestvuju u dobrovoljnoj radnoj akciji za izgradnju gondole na Zlatiboru.

U saopštenju te opštine navodi se da je Stamatović na sednici lokalnog parlamenta rekao da će „Svesrpska moba“ značiti odbranu državne imovine i realizaciju najveće investicije opštine Čajetina, koja se finansira iz sopstvenih sredstava.

„Čekajući institucije da reše pitanje prenosa zemljišta na državu i izdavanje građevinske dozvole, ovo je sada jedini način da realizujemo našu investiciju“, rekao je Stamatović.

Na sednici Skupštine opštine Čajetina usvojena je i Strategija ruralnog razvoja opštine od 2017. do 2021. godine, program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za ovu godinu, kao i program korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine.

Doneta su tri rešenja o otuđenju zemljišta na osnovu ranije raspisanog javnog oglasa, kao i veći broj rešenja o otuđenju zemljišta po osnovu ispravke granica građevinskih parcela. Izvršene su izmene u Upravnom i Nadzornom odboru Turističke organizacije Zlatibor, kao i u Javnom preduzeću „Gold gondola“ Zlatibor.

Skupština se saglasila sa odlukom o neangažovanju revizora radi izrade Izveštaja za završni račun budžeta opštine Čajetina za 2016. godinu, navodi se u saopštenju.

Izvor: n1info.com/foto:Parović

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sveto trojstvo zdravlja: Sok od cvekle, šargarepe i jabuke čini čudo vašem organizmu

Oglasna Tabla

Jesu li Miša i Medeni sve pogodili: Ovako kažu meteorolozi za vreme do kraja zime

Oglasna Tabla

Deset izložbi u Gradskoj galeriji Užice tokom 2019.

Oglasna Tabla