15.8 C
Uzice
март 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA Uncategorized UŽIČKE VESTI

UŽIČKI SPS PODMLADIO RUKOVODSTVO

Na sastanku GO SPS Užice, održanom 10. oktobra 2016. donete su odluke o novim personalnim rešenjima u rukovodstvu Gradskog odbora.

image

Rukovodeći se principom afirmisanja mladih, užički socijalisti su osvežili svoje rukovodstvo. Osim podmlađivanja u SPS u Užicu ustrojeno je pravilo da ista lica ne mogu biti partijski funkcioneri i nosioci javnih funkcija u gradu. U tom smislu Gradski odbor SPS Užice je odao veliko priznanje i izrazio zahvalnost Vidoju Drndareviću, Budimiru Vujoviću i Milošu Paniću zbog njihovog nemerljivog doprinosa u uspešnom delovanju partije i njenom ugledu.

 

14681940_1714844198841411_8802496198469519269_o

GO SPS Užice je za najviše partijske funkcije izabrao nove mlade kadrove: Slobodana Grbića i Nikolu Stanišića za potpredsednike Gradskog odbora, Miodraga Petronijevića za sekretara Izvršnog odbora i Milojka Varničića za jednog od zamenika sekretara Izvršnog odbora. Na ovaj način izvršene su kadrovske promene unutar SPS na nivou grada Užica, a novi i mlađi funkcioneri dobili su priliku da novim idejama i energijom doprinesu funkcionisanju partije i da na taj način opravdaju poverenje članstva i simpatizera Socijalističke partije Srbije.

Izvor: uzice.sps.org.rs
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nekada poznati užički pekar jedna je od žrtava jučerašnjeg požara

Oglasna Tabla

Srebrna medalja na prvenstvu Srbije za mlađanog Ognjena Šimšića

Oglasna Tabla

Beseda srpskog generala svojim pilotima zbog koje će se svaki Srbin naježiti: “Možda je ovo let u smrt, ali ne običnu, već časnu” (VIDEO)

Oglasna Tabla