3.4 C
Uzice
март 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Sns Užice: Urbanistički haos i kriminal je postao zaštitni znak Zlatibora

SAOPŠTENjE GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Posle dve godine jalovih pokušaja da osnuje stranku želeći da skrene pažnju sa svog potpunog debakla Milan Stamatović opet juri veštice po Srbiji.
I ovog puta kao i do sada jedino što nudi jesu laži. Pa tako Milan reče da država donosi Prostorni plan za Park prirode Zlatibor kako bi onemogućili izgradnju gondole.

Istina od koje Stamatović uporno beži je da navedeni plan uopšte ne pokriva trasu gondole niti će sa njom imati veze. Ali će i te kako ovaj plan zaustaviti i sprečiti divlju gradnju i sav urbanistički haos i kriminal koji je postao zaštitni znak Zlatibora a za kreatora ima Milana Stamatovića. To je pravi razlog zašto Stamatoviću smeta Park prirode, Zakon i zaštita Zlatibora. I to je već svima jasno. I sve što više gubi tlo pod nogama sve glasnije uzvikuje ”Drž’ te lopova”. Preti da će doći pred Vladu, pominje Ustavni sud, očajnički se boreći da prikrije svoju nesposobnost, neznanje i kriminalno okruženje.

Iskreno se nadamo da će se u skorije vreme relevantni državni organi pozabaviti aktivnostima Milana Stamatovića koji je do sada uspevao da izbegne pravdu skrivijaći se iza politike često menjajući političke partije. Tome dolazi kraj!

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Radna grupa odlučila: Kilogram malina ne sme biti jeftiniji od 1,45 evra

Oglasna Tabla

Stiže proleće!

Oglasna Tabla

Reprezentativni pozivi za Slobodine kadete

Oglasna Tabla