0.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
BAJINOBAŠTANSKE VESTI

ŠKOLI „RAJAK PAVIĆEVIĆ“ 20,6 MILIONA DINARA

Posle adaptacije dela matične škole „Rajak Pavićević“ i izdvojenog odelenja u Pilici „Milorad Blagojević“, uslediće novi obimni radovi na školskoj zgradi u Bajinoj Bašti.

-Projekat „Sanacija i adaptacija matične škole „Rajak Pavićević“ urađen od strane lokalne samouprave i naše škole dobio je zeleno svetlo kod investitora Vladine kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima u Republici Srbiji. Vrednost radova iznosi 20,6 miliona dinara.Posle njihovog završetka, imaćemo znatno povoljnije uslove za rad – kaže direktor Dragan Resimić.

Od odobrenih sredstava uradiće se asfaltna podloga na igrališu u dvorištu škole, fasada sa unutrašnjeg dela zgrade,zameniće se preostala drvena stolarija spolja i unutra, podovi, keramika u hodnicima, trotoari oko zgrade, oluci,plato na ulazu u školu biće popločan behaton pločama, uradiće se hidroizolacija oko zgrade. Projekat je sačinila projektna kuća Prones, diplomiranih inženjera građevine Zorana i Vesne Nešković.

Očekuje se da će isti investitor dati pozitivno mišljenje i za projekat Tehničke škole iz Bajine Bašte.

Izvor:drinainfo.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Manastir Rača

Oglasna Tabla

Oružana pljačka prodavnice u Bajinoj Bašti

Oglasna Tabla

KOLEKTIVNA BEŽANIJA U NEMAČKU Od 200 meštana sela kraj Bajine Bašte čak 30 mladih ljudi batalilo malinjake i otišlo u svet

Oglasna Tabla