OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona

Trud ljudi da pomognu onima kojima je pomoć potrebna umalo nije bio uzaludan. Naime u Arilju je sve bilo spremno da se odigra humanitarna utakmica između navijača Partizana i Crvene Zvezde ali kada su učesnici spektakla i brojni gledaoci došli zatekli su zaključane svlačionice i glavni teren stadiona u Arilju. Da akcija ne bi propala i donator bili iznevereni organizator je odlučio da se ipak odigra meč na improvizovanom pomoćnom terenu. Igrači su se presvlačili u kolima ili u visokom grmlju oko stadiona.

-Ovo je više nego skandalozno-vidno uzbuđen priča Milovan Femić jedan od učesnika utakmice.

-Kada se pravio glavni teren ostavio sam dane i sate na izgradnji istog a sada sam doživeo da ne mogu da uđem na taj teren. Za sve je kriv nečovek predsednik FK Buudućnost.-kaže Femić.

I drugi akteri ove humanitarne sportske akcije bili su ogorčeni. Svi znaju da je stadion opštinski ali ističu da ni čelnici gradske vlasti nisu hteli da reaguju na ovu bruku i sramotu.

-To je ujdurma jednog čoveka. Pa mi smo se okupili da odigramo utakmicu i od skupljenog prihoda pomognemo našoj deci sa smetnjama u razvoju. Ovo je bruka za celo Arilje jer će sve dospeti u javnost-ogorčen je selektor Partizanove ekipe Milomir Jankovic poznatiji pod nadimkom Hemija.

I pored svih problema meč je odigran.Uživala je publika u uzbudljivoj i interesantnoj utakmici. Crvena Zvezda je počela silno i povela sa 3-0 ali se partizanovci nisu predali, dali su gas i sa dva gola doveli utakmicu u neizvesnost. Ipak slavili su crveno-beli minimalnim rezultatom što nije pokvarilo raspoloženje pobeđenih već su na kraju utakmice svi zagrljeni napustili teren uz obećanje crno-belih  da će se naredne godine pojačati i vratiti milo za drago.

-Pored svih problema uspeli smo u nameri i sakupili oko sto hiljada dinara za ovu humanitarnu  akciju. U utakmicu su učestvovala i dva momka sa invaliditetom pa su suze radosnice njihovih roditelja naša najveća pobeda. I pored miniranja akcije spremamo se da naredne godine ovo bude pravi spektakl u kom ćemo na prvom mestu pobediti nehumane ljude.-ističe jedan od organizatora meča Nenad Ćirković.

Izvor: infoliga.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Klik i zvanično u drugoj ligi!

Oglasna Tabla

Mikoš Rnjaković – 27 puta šampion, ljubimac publike, pravi kralj na dva točka

Oglasna Tabla

Nakon pola veka Užice dobija novi hotel sa četiri zvezdice

Oglasna Tabla

Država uvećala akcize od 1. jula

Oglasna Tabla

Završni radovi na rekonstrukciji Ulice Ive Andrića

Oglasna Tabla

„Fejsbuk“ daje nove mogućnosti da uklonite sve „bivše“ sa svog profila

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za četvrtak – 4. jun

Oglasna Tabla

Muzej „Staro selo“ Sirogojno: Program za leto 2020.

Oglasna Tabla

Majka Hrabrost: Doktorka iz Užica, majka petoro dece rođene carskim rezom (VIDEO)

Oglasna Tabla