18.8 C
Uzice
март 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

SILOVATELJ IZ SEVOJNA IZA REŠETAKA

aman
Viši sud u Užicu osudio je 42-godišnjaka iz Sevojna na tri godine zatvora jer je 18. juna prošle godine silovao svoju poznanicu i komšinicu sa kojom je prethodno bio u emotivnoj vezi. 

Žena koja je tvrdila da je siledžiju te noći oralno zadovoljavala, jer ju je on na to prisilio, tražila je od sudskog veća da optuženog osudi na najmanju moguću kaznu. U kasnim noćnim satima Sevojničanin je, pod dejstvom alkohola, pozvonio na vrata stana u kome je živela njegova bivša devojka. Kako nije htela da mu otvori, prepoznavši mu glas, on je razvalio vrata stana.

Buku je čula komšinica koja je slučaj prijavila policiji.

Patrola koja je stigla zatekla je golu ženu, dok je siledžija, takođe nag, pronađen u susednoj prostoriji. On je pred sudom ispričao da je pokušao da se sakrije misleći, u trenutku kada je došla policija, da u stan ulazi čovek sa kojim je ona bila u vezi.

Osuđeni je pred sudom rekao da je njegova bivša partnerka, sa kojom je više puta imao seksualne odnose, dobrovoljno pristala da ga oralno zadovolji, dok je ona tvrdila da ju je on naterao na taj čin i da su pre toga samo jednom spavali.

Izvor: blic.rs /V.Lojanica

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vek prosvetiteljstva učitelja u Užicu i Dan Pedagoškog fakulteta Užice

Oglasna Tabla

Nekada poznati užički pekar jedna je od žrtava jučerašnjeg požara

Oglasna Tabla

Srebrna medalja na prvenstvu Srbije za mlađanog Ognjena Šimšića

Oglasna Tabla