OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Seminar: Vedske-poljoprivrede i baštanske metode

U okviru svetske turneje dr Piter Svon će u ponedeljak 21. oktobra u Svečanoj sali Gradske kuće u Užicu od 10 do 17 časova održati seminar Vedske-poljoprivrede i baštanskih metoda.

Dr Svon će izneti znanje o oživljavanju 8 prakriti -8 osnovnih vrednosti intelegencije prirode u zemljištu, plodovima i ljudskoj filozofiji, kako bi se ostvario vrhunski kvalitet zdravlja.

Sa značajno manje rada i novčanih ulaganja Vedska organska poljoprivreda daje veće prinose, bolji kvalitet roda, manje korova i štetočina, manje bolesti i pobošanje kvaliteta zemljišta, iz godine u godinu.

Tokom seminara prisutni će biti u prilici da steknu uvid u ohrabrujuću sintezu drevnih i modernih saznanja, toliko važnih za današnje uslove i potrebu za višim kvalitetom života.

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mesta, molimo da Vaše prisustvo seminaru obavite na vreme, najkasnije do 15. oktobra kako bi u slučaju potrebe, mogli da obezbedimo veću salu.

Prijave možete izvršiti putem mejla copuzice@gmail.com ili telefonom 063/601 881

Organizatori seminaru su Grad Užice, Trgo-Agent doo Užice, Centar za organsku poljoprivredu Užice, Poljoprivredna savetodavna stručna služba „Užice“, „Green Philosophy“doo Beograd.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Posne kikiriki bombice

Oglasna Tabla

10 novih slučajeva COVID-19 u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Automobil sleteo s puta u Zlatarsko jezero, poginuo zdravstveni radnik

Oglasna Tabla

Novinar i voditelj Nemanja Kovačević ovogodišnji je dobitnik nagrade „Zlatna značka“ – Kulturno prosvetne zajednice Srbije

Oglasna Tabla

Grčka zatvara granice za državljane Srbije

Oglasna Tabla

Na Kokinom Brodu auto sleteo u jezero, spasilačke ekipe tragaju za osobama

Oglasna Tabla

U maju bez posla ostalo 10.000 ljudi

Oglasna Tabla

Đake u Srbiji čeka školska godina neviđena do sada – kakve će biti posledice

Oglasna Tabla

Obaveštenje o Odluci Komisije za sprovođenje nagradnog Konkursa za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji Grada Užica za 2020. godinu

Oglasna Tabla