Home / FOTO RAZGLEDNICA / SAOPŠTENJE KOŠARKAŠKOG KLUBA „ZLATIBOR“

SAOPŠTENJE KOŠARKAŠKOG KLUBA „ZLATIBOR“

Poštovani navijači, prijatelji kluba i ljubitelji košarke, očekuje nas jedna od najvažnijih utakmica u istoriji našeg kluba i pre svega izražavamo ponos što smo u prilici da organizujemo ješ jedan spektakl o kome se priča i piše u celoj zemlji. Zahvaljujemo vam se na velikoj podršci i ljubavi prema klubu i pozivamo vas da i u utakmici finala drugog stepena kupa Srbije, pokažete svoju privrženost klubu i bodrite naš tim u nastojanju da dođe do pobede.

Kako će utakmici prisustvovati predstavnici Košarkaškog Saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta zaduženi za prijem dvorane i drugi mnogobrojni gosti, a imajući u vidu da utakmicu sude sudije sa liste ABA lige i KLS-a, molimo vas da sportski navijate za svoj klub, da ne vređate gostujući tim i službena lica, da ne bacate nikakve predmete na teren i ne koristite baklje i petarde. Shvatite da svi zajedno polažemo ispit za ulazak u najviši rang i još veće domete našeg kluba.

Ne sumnjamo da ćemo još jednom poslati sjajnu sliku iz Čajetine i svima pokazati koliko se voli Košarkaški klub “Zlatibor“ i kako se za njega navija. Zbog velikog interesovanja, molimo vas da znatno ranije dođete u dvoranu i zauzmete svoje pozicije.
Hvala na svemu što ste do sada uradili za klub !
JOŠ JEDNOM ZAJEDNO DO POBEDE !!!

Izvor:www.zlatiborvesti.com

output_bkzdes