12.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Sajam zapošljavanja u Užicu

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Užice organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati u petak, 30.marta 2018.godine, od 11:00 do 13:00 časova, u Gradskom kulturnom centru u Užicu.

Na sajmu će učestvovati 28 poslodavaca iz Užica i okoline koji će ponuditi preko 150 slobodnih radnih mesta – za radnike metalurške, mašinske i elektro struke, diplomirane hemijske, mašinske i elektro inženjera i inenjera tehnologije tekstila i prehrambene tehnologije, inženjera arhitekture, CNC strugara, glodača i brusača i druge radnike metalske struke, ekonomske, trgovinske i komercijalne struke, vozača B, C i E kategorije u zemlji i u međunarodnom transportu. Priliku da dođu do posla imaće i radnici prehrambene struke – pekari, kuvari, poslastičari, radnici na preradi voća i povrća, konobari i šankeri, radnici građevinske struke (od diplomiranog inženjera građevine, preko zidara, tesara, armirača, bravara i montera), agenti prodaje životnih i neživotnih osiguranja i bankarskih usluga, socijalni radnici, medicinske sestre-vaspitači i diplomirani vaspitači.

Sajam zapošljavanja omogućava direktan kontakt nezaposlenih lica i poslodavaca. Nezaposleni imaju priliku da se predstave poslodavcima, iznesu svoje profesionalne karakteristike, informišu se o uslovima zaposlenja i predaju svoje radne biografije za veći broj slobodnih radnih mesta. Poslodavci, sa druge strane, imaju mogućnost da upoznaju potencijalne kandidate i prikupe veći broj radnih biografija.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju radne biografije.

Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Užice poziva nezaposlena lica kao i lica koja traže promenu zaposlenja da uzmu učešće na ovom sajmu.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zlatibor na 41. sajmu turizma u Beogradu

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istražni radovi za potrebe izgradnje mosta na starom gradu

Oglasna Tabla

Šestoro životno ugroženo zbog gripa

Oglasna Tabla