4.6 C
Uzice
новембар 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Sajam zapošljavanja u Užicu

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Užice organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati u petak, 30.marta 2018.godine, od 11:00 do 13:00 časova, u Gradskom kulturnom centru u Užicu.

Na sajmu će učestvovati 28 poslodavaca iz Užica i okoline koji će ponuditi preko 150 slobodnih radnih mesta – za radnike metalurške, mašinske i elektro struke, diplomirane hemijske, mašinske i elektro inženjera i inenjera tehnologije tekstila i prehrambene tehnologije, inženjera arhitekture, CNC strugara, glodača i brusača i druge radnike metalske struke, ekonomske, trgovinske i komercijalne struke, vozača B, C i E kategorije u zemlji i u međunarodnom transportu. Priliku da dođu do posla imaće i radnici prehrambene struke – pekari, kuvari, poslastičari, radnici na preradi voća i povrća, konobari i šankeri, radnici građevinske struke (od diplomiranog inženjera građevine, preko zidara, tesara, armirača, bravara i montera), agenti prodaje životnih i neživotnih osiguranja i bankarskih usluga, socijalni radnici, medicinske sestre-vaspitači i diplomirani vaspitači.

Sajam zapošljavanja omogućava direktan kontakt nezaposlenih lica i poslodavaca. Nezaposleni imaju priliku da se predstave poslodavcima, iznesu svoje profesionalne karakteristike, informišu se o uslovima zaposlenja i predaju svoje radne biografije za veći broj slobodnih radnih mesta. Poslodavci, sa druge strane, imaju mogućnost da upoznaju potencijalne kandidate i prikupe veći broj radnih biografija.

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposleni će dobiti i pomoć u pisanju radne biografije.

Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Užice poziva nezaposlena lica kao i lica koja traže promenu zaposlenja da uzmu učešće na ovom sajmu.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičkom paraolimpijcu Milošu Zariću izgorela kuća u selu

Oglasna Tabla

U Kosjeriću zaplenjeno preko 20 kilograma kanabisa

Oglasna Tabla

Blago iz Zapadne Srbije: Rzavska voda poteći će na česme Beograđana

Oglasna Tabla

Javni poziv za dodelu dečijih auto sedišta

Oglasna Tabla

Petar Mićunović, autor trilogije “Umiru bogovi”- Intervju

Oglasna Tabla

TheRealChallenge: kampanja o deci koju sprovode deca

Oglasna Tabla

9 najlepše ukrašenih slavskih kolača: Saznajte koja je simbolika ukrasa na slavskom kolaču

Oglasna Tabla

Novi repertoar bioskopa Art (21. do 27. novembra)

Oglasna Tabla

Ovo je pećina u kojoj su živeli zmajevi: Čuvali izvor na kom su se lečile žene

Oglasna Tabla