21.6 C
Uzice
јун 12, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI

„ROK U PONOĆ“ VEČERAS U BORBI ZA SUPERFINALE

bb

Bajinobaštanski rok bend „Rok u ponoć“ koji je u prošloj godini počeo učešće u popularnom takmičenju „Ja imam talenat“ večeras nastupa u finalu ovog programa. Mladi rokeri iz Bajine Bašte su kroz više krugova takmičenja uspeli da izbore plasman u finale glasovima žirija koji čine Srđan Žika Todorović, Danica Maksimović, Ana Nikolić i  Stefan Đurić Rasta.  U finalu koje počinje od 21.50 na TV Pink pored žirija i publika će svojim SMS glasovima odlučivati ko će proći u superfinale.

Iako još uvek jedan od najmlađih bendova na našoj sceni „Rok u ponoć“ je već zabeležio značajan broj nastupa na velikim muzičkim festivalima od kojih treba istaći Gitarijadu i Most Fest na Drinskoj regati. Poznati po energičnnoj svirci za sve svoje pesme tekstove, muziku i aranžmane radili su sami a u emisiji „Ja imam talenat“ nastupali su i sa interperetacijama nekih od najpoznatijih rok numera.

 

Za večerašnje finale su se pripremali duže vreme a u emisiji će izvesti pesmu „Kap po kap“ od Divljih Jagoda. Pozivamo vas da večeras pratite „Ja imam talenat“ i da svojim SMS porukama podržimo naše muzičare u borbi za ulazak u superfinale.

Izvor:drina.info/foto:yt print scr
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Banjska stena – vidikovac za romantične trenutke

Oglasna Tabla

Predstavljen takmičarski program šestog Bašta festa

Oglasna Tabla

Školskog druga ubo perorezom u ledja

Oglasna Tabla