27.4 C
Uzice
август 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Prva knjiga u Srbiji sa 43 istinite priče ogolelih duša o neplodnosti

Ova knjiga je prva u Srbiji sa 43 istinite priče ogolelih duša i opisanih možda najbolnijih perioda života dok su se borili sa sterilitetom, i kao takva ni jednog čitaoca neće ostaviti ravnodušnog, bilo da se suočio sa problemom neplodnosti ili nije. Knjiga je namenjena prvenstveno ljudima koji se nalaze među 400.000 parova koji u Srbiji imaju problem sa začećem.

I koji su jednom ili više puta prošli trnovit put , ali i onima koji na sreću neće biti među ovim parovima ali koji će posle čitanja ove knjige lakše i bolje sagledati i razumeti našu borbu i pomoći da parovi koji imaju problem dobiju veće šanse za adekvatnom pomoći i negom u procesima medicinski potpomognute oplodnje. Da se što više deca rađa u Srbiji.

Da se parovi bore i da nikada ne odustaju ma koliko teško bilo. „Moja priča je deo ove knjige ponosna sam na sebe i svoju istrajnost u svemu. Ali bez podrške supruga, porodice i mog dragog doktora Rada Markovića sve to nebi uspela. Svi oni su zaslužni što sam danas ponosna majka“, każe jedna od autora najpotresnije priče, Mira Milošević Ilić. Sav prihod od prodatih knjiga ide za štampu druge knjige Antologija 2 i Knjiga o roditeljima koji su usvojili svoju decu.

Užice – Oglasna Tabla
Nada Dželebdžić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla