0.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

PROTOKOL O SARADNjI ČIGOTE I SRPSKO-RUSKOGK LUBA

Specijalna bolnica Čigota i Srpsko-ruski klub Užice potpisali su danas Protokol o saradnji koji će još više unaprediti, kako su istakle obe strane, ionako dobru saradnju između njih. U ime ugovornih strana Protokol o saranji su potpisali direktor Čigote, Željko Stakić i predsednik Srpsko-ruskog kluba Nemanja Spalović.

Nakon potpisivanja Protokola, direktor Specijalne bolnice Čigota Željko Stakić je izjavio: „Ovaj protokol će obogatiti i proširiti našu ponudu,ne samo sa aspekta usluga lečenja i rehabilitacije,već i zajedničkog organizovanja kulturnih manifestacija i turističkih aranžmana.Gosti iz Rusije iskazuju potrebu ne samo za zdravstvenim,već i kongresnim i verskim turizmom.Takođe imaju želju da upoznaju naše običaje,kulturu i tradiciju. Zajedno možemo da izađemo u susret njihovim željama ,kakop bi odlazili zadovoljni i uvek se vraćali“, naglasio je Stakić.

Predsednik Srpsko-ruskog kluba Nemanja Spalović je naglasio da Čigota ima veliki potencijal u oblasti zdravstvenog turizma zybog koga veliki broj ruskih turista dolazi na Zlatibor i najavio direktnu prisutnost ovog kluba na tržištu Rusije.

Izvor:srpskoruskiklubuzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dejan Petrović: „Moj otac za mene je najbolji trubač“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Užice, grad koji je bio republika

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istaržni radovi za potrebe izgradnje mosta na Starom gradu

Oglasna Tabla