24.3 C
Uzice
октобар 14, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Promovisana turistička ponuda Zlatibora francuskim medijskim predstavnicima (VIDEO)

U cilju promocije Srbije i Zlatibora na francuskom tržištu, francuski medijski predstavnici u utorak su došli na Zlatibor. Prijem delegacije se održao u Turističkoj organizaciji Zlatibor gde su novinare dočekali predsednik opštine Čajetina – Milan Stamatović, direktor TO Zlatibor – Vladimir Živanović i direktor JP „Gold Gondola“ – Bojana Božanić.

Nakon uspešno realizovane međunarodne konferencije u Beogradu održane prošle godine na temu „Prezentovanje turističkih ponuda i potencijala Srbije francuskom turističkom tržištu“, Udruženje „Ja volim Francusku“ i TO Zlatibor nastavljaju sa promocijom . Novinari iz šest francuskih medija na proputovanju kroz našu zemlju juče su stigli i na Zlatibor.

„Svaki početak je naporan, bilo je naporno doći i do holandskog tržišta, nemačkog, belgijskog. Napornim radom nekoliko godina unazad, konstantnim nastupima na sajmovima, pokušali smo da dopremo do njih, da prezentujemo i promovišemo Zlatibor. I ovaj početak je naporan kao i svaki ali siguran sam da Zlatibor ima potencijal da privuče nove turiste. Pre svega nas vodi činjenica da su oni avanturisti a mi smo destinacija koja u okruženju ima dobre potencijale i zadovoljava njihove potrebe – dobra infrastruktrura, hoteli, usluga, ljubazni domaćini, svež vazduh koji ih privlači“, rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

Novinari koji prvi put borave u Srbiji i na Zlatiboru posebno su istakli da su veoma zainteresovani za Zlatibor i projekat „Gold Gondola“. Smatraju da je naša planina idealna turistička destinacija za turiste iz Francuske zbog prijatne klime, široke ponude za obilaske istorijskih mesta i prirodnih atrakcija.

„Na osnovu svega što sam čuo Zlatibor je bez sumnje planina koja obećava. Oduševljen sam željom i dinamikom u razmišljanju, željom za daljim razvijanjem i unapređenjem destinacije. S obzirom da u Francuskoj ima dosta ski centara smatram da Zlatibor i dalje treba da uvodi novitete jer bi na taj način privukao još veći broj turista“, kaže Žon Daruz, generalni direktor „Tour mag“ – profesionalni turistički medij broj 1 u Francuskoj.

Francuski medijski predstavnici će u okviru svog medija predstaviti sve što su videli i čuli o mestima koja su obišli u Srbiji i tako francusko turističko tržište bliže upoznati sa potencijalima Srbije i francuskim turistima ponuditi nove destinacije u kojima se mogu odmarati, uživati i o njima naučiti nešto novo .

Izvor:zlatiborpress.rs/Danka Milovanović

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Brze pizza rolnice (video)

Oglasna Tabla

U novom pravoslavnom hramu u Krčagovu obeležena Slava Pokrov Presvete Bogorodice (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Покров Пресвете Богородице

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije -„Uplakana Katarina“

Oglasna Tabla

Nedostaje pet miliona evra: Otvaranje aerodroma Ponikve tokom 2020?

Oglasna Tabla

PROGNOZA ZA SLEDEĆU NEDELJU: Kao da je jul, ne oktobar – temperatura do 29!

Oglasna Tabla

MUP: Pojačana kontrola prevoza dece

Oglasna Tabla

SBB fondacija u akciji čišćenja u Užicu

Oglasna Tabla

Sve samo da izbegne alko-test: Suvozač istrčao iz kola kad je video saobraćajce, pa bežeći skočio u Drinu

Oglasna Tabla