31.4 C
Uzice
август 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Promocija Međunarodnog festivala prirode i tradicije – Gradska opština Sevojno

Na platou Kulturnog centra Sevojno, Međunarodni festival prirode i tradicije „Žestival” predstavio je građanima Sevojna deo bogatog programa pripremljenog za centralni događaj koji se održava na Gradskom trgu u Užicu 31.avgusta i 1.septembra 2018.godine.

Posetioci, u ne malom broju,imali su prilike da uživaju u starogradskim pesmama u izvođenju tamburaškog orkestra „Užičani”ansambala Etno udruženja koji se publici predstavio sa Banatskom humoreskom,Igrama Užičkog kraja ,Igrama iz centralne Srbije i čočekom, što su posetioci posle svakog nastupa znali da pozdrave burnim aplauzom.

Promoterka „Žestivala” i najlepša Srpkinja Anđelija Rogić ulepšala je ovaj divan događaj uz pozdravu besedu za prisutne posetioce.

Četvrti Međunarodni festival prirode i tradicije „ŽESTIVAL” promoviše najkvalitetnije, autentične proizvode, jedinstvenog ukusa i vrhunskog kvaliteta sa područja Zapadne Srbije i zemalja iz regiona koji se proizvode po tradicionalnim recepturama, od kojih su neki osvojili zahtevna evropska i svetska tržišta .

Organizator manifestacije je Gradska opština Sevojno u saradnju sa Organizacionim odborom „Žestivala”.

Dođite na Gradski trg da uživamo u darovima prirode i tradicije!

Izvor: sevojno.org.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vozio sa 4,14 promila alkohola

Oglasna Tabla

Dženan Lončarević na Kraljevom trgu

Oglasna Tabla

Pita od spanaća i krompira: Lagano jelo koje može biti posno

Oglasna Tabla