-0.6 C
Uzice
фебруар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Promene u Arilju

Za utorak 11. septembar zakazana je sednica Skupštine opštine Arilje na kojoj bi moglo da dođe do promena u vrhu vlasti. Kako smo nazvanično saznali u lokalnom odboru SNS-a, predsednik opštine Zoran Todorović je podneo ostavku, a da li će ona biti verifikovana na sednici u utorak zavisi od toga da li će se unutar stranke usaglasiti ko će biti njegov naslednik.

Predsednik Skupštine opštine Arilje Dragiša Terzić (SNP) nije isključio mogućnost da se o promenama na čelu opštine raspravlja već na sednici koja je zakazana za utrorak, što će pre svega zavisiti od dogovora u vladajućoj koaliciji.

-Ovog trenutka nemam ništa da vam kažem. To bi trebalo da bude tema u utorak za kada je zakazana sednica Skupštine opštine. Ne želim sada da iznosim više informacija za medije, jer to još uvek ništa nije definitivno. Ništa nije definisano, nešto postoji, a šta će biti znaće se na Skupštini. Pre utorka vam ništa ne mogu reći. Poslat je materijal za sednicu SO i te tačke nema na dnevnom redu. Šta će se desiti i da li će se desiti do utorka, u ovom trenutku ne mogu ništa da vam kažem, rekao je Terzić, navodeći da je vladajuća koalicija stabilna i da nema krize vlasti.

Skupština opštine Arilje ima 34 odbornika, od čega vladajuća koalicija, koju čine SNS, SNP i SPS, ima 19 odbornika.

Izvor: ozonpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sloboda konsolidovala redove pred nastavak prvenstva

Oglasna Tabla

Izgradnja stanova u okviru regionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Sevojnu teku po planu

Oglasna Tabla

37. Sabor lovaca Srbije od 22. do 24. februara na Zlatiboru

Oglasna Tabla