25.2 C
Uzice
август 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

PROJEKAT GRUPE MLADIH „KONSTRUKTORI“ UZ PODRŠKU RADIO-KLUBA „Aco Vučković“ YU1ABH, UŽICE

Saopštenje za medije

elektronika-zaglavlje

 

Grupa mladih „Konstruktori“,
Projekat „Elektronika iz prve ruke“

Uz podršku radio-kluba „Aco Vučković“ YU1ABH, Užice

Nakon uspešno održanih predavanja u okviru projekta Elektronika iz prve ruke (http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/) početkom godine i niza aktivnosti koje su nakon ovih predavanja usledile u Konstruktorskoj sekciji radio-kluba, godinu završavamo praktičnom elektroničarskom radionicom.

Cilj je da se mladima u Užicu, koje interesuje elektronika i radio-tehnika, omogući da imaju mesto gde mogu da se okupljaju, razmenjuju i proširuju svoja znanja, kao i da uče od iskusnih stručnjaka iz tih oblasti.

Ciljna grupa projekta su učenici osmog razreda osnovne škole, srednjoškolci i studenti tehničkih smerova, ali i svi ostali koji su zainteresovani za elektroniku i radio-tehniku.

Radionice će biti održane od 29. novembra do 10. decembra u prostorijama radio-kluba u ulici Dečanska 19, i ovaj put će učesnici moći da praktično rade na projektovanju i izradi elektronskog uređaja. Radionice će obuhvatiti sve faze, od projektnog zadatka do izrade funkcionalnog uređaja (http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/program-2016/).

I ovaj put, projekat su podržali omladinski fond Fondacije „Ana i Vlade Divac“, Grad Užice i Balkanski fond za demokratiju, bespovratnom dodelom sredstava za nabavku opreme, alata i materijala.

Zainteresovani za učešće u radionicama mogu psslati prijavu za učešće preko sajta radio kluba (http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/prijava-za-predavanja/), tako da možemo da vas kontaktiramo i obavestimo o daljim aktivnostima. Obavestite i svoje prijatelje da se prijave. Učešće je besplatno.

Kontakt:
Janko Mihailović YU3EEA, 069 262 44 44

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od septembra jednosmenska nastava u ove 204 škole

Oglasna Tabla

Na đačke ekskurzije u žutim autobusima

Oglasna Tabla

4 najbolje tehnike za savijanje sarme: Ovako se nikada neće raspasti u šerpi i prilikom vađenja

Oglasna Tabla