15.3 C
Uzice
септембар 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

PREDSTAVA “DANAS NAM JE DIVNO DNO” U UŽICU

U četvrtak 8. decembra u 20 časova u Narodnom pozorištu Užice biće izvedena nova predstava Mićka Ljubičića i Srdjana Ivanovića “DANAS NAM JE DIVNO DNO”.  Najpopularniji indeksovac Mićko Ljubičić tumači 7 likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života a sve počinje na proslavi godišnjice tabloida DNO/ Dnevne novine i oglasi/Cena ulaznica: 1000 dinara parter, 900 dinara balkon.

Jedno od najpoznatijih imena srpskog humora, najpopularniji Indeksovac Mićko Ljubičić, počeo je sa izvođenjem svoje nove predstave pod nazivom „Danas nam je divno DNO“, a koja je premijerno prikazana 30.09.2016. u beogradskom Domu sindikata. Užičkoj publici, nova Mićkova predstava će premijerno biti predstavljena 08.12. u Narodnom Pozorištu.
U ovoj predstavi Mićko Ljubičić pred publikom igra 7 (sedam) što izmišljenih što stvarnih likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života naše zemlje.

Radnju predstave „Danas nam je divno DNO“ scenaristi Mićko Ljubičić i Voja Žanetić smestili su delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida „DNO“ (ime ovog tabloida nastalo je kao skraćenica od „Dnevne novine i oglasi“). Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest „najeminentnijih“ gostiju sa proslave lista DNO. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi, tajanstveni i ujedno „najmegaeminentniji“ gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice na istoj.

Mićko Ljubičić publici je poznat i po scenarističko-glumačkom doprinosu u legendarnom „Indeksovom pozorištu“, a i po tome što je autor kultnih knjiga pod nazivom „Nacionalni park Srbija“, autorske TV emisije „Pozovi M… ili će on tebe“ i serijala „Lekoviti show“, gde je takođe sarađivao sa Žanetićem. Mićko je nekoliko godina i „lečio“ Srbiju kroz predstavu „One stvari“, a koja je tematiku bračnih obaveza i generalnog seksualnog zdravlja nacije obrađivala sa komične strane. Nova predstava „Danas nam je divno dno“ predstavlja svojevrsnu sinergiju svih dosadašnjih projekata Mićka Ljubičića, a svojom formom ima priliku da postane i jedan savremen, kvalitativni pomak u odnosu na dosadašnje projekte.

Kao i prethodni projekat („One stvari“), i „Danas nam je divno DNO“ je proizvod saradnje sa Ganetom Pecikozom kao producentom i njegovom firmom GMR. Predstavu je režirao mladi novosadski reditelj Petar Jovanović, koji je između ostalog režirao i popularnu predstavu „Državni Posao“

output_bkzdes

<

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Težak život u opustelom selu

Oglasna Tabla

BRAVO! AK „Pora“ osvojila 10 medalja na prvenstvu Srbije!

Oglasna Tabla

Krstina Grujičić srebrna na Finalu kupa Srbije u bacanju kugle

Oglasna Tabla

U petak konačna odluka o prenosu vlasništva nad Aerodromom „Ponikve“ na Republiku

Oglasna Tabla

Povećanje plata i penzija

Oglasna Tabla

Znao sve, a dva dana ćutao o nasilju u školskom dvorištu!

Oglasna Tabla

Cena skače iz sata u sat: Nafta skuplja 20 odsto, planeta se trese, ekonomije klize ka recesiji

Oglasna Tabla

Okrivljeni za ubistvo Save Grobara izneli odbranu: Božović i Čekićević se svađali ko je ubica, optuživali jedan drugog!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 17. septembar

Oglasna Tabla