-4 C
Uzice
фебруар 17, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

POZOVI VIDIĆA NA UTAKMICU ŽIVOTA

CECA GIF (2)

Organizatori humanitarne utakmice u Užicu pokušavaju da na originalan način dozovu bivšeg kapitena Mančester Junajteda u njegov rodni grad. 

Veliki broj fudbalskih asova poniklih u Zapadnoj Srbiji okupiće se 15. aprila na stadionu Slobode u Užicu kako bi svojim učešćem u Utakmici za novi život pomogli kupovinu kupovinu najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju koji će uskoro biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Na meču u organizaciji Jovana Simića i EXIT fondacije selektori će biti Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić, a Užičani i stanovnici okolnih mesta imaće priliku da na terenu vide Ljubinka Drulovića, Laneta Jovanovića, Milivoja Vitakića, Zorana Njeguša, Filipa Kasalicu,braću Čančarević, Ivicu Jarakovića i mnoge druge.

Kad su fudbal i Užice u pitanju, logično je da se postavi pitanje kako na ovom spisku nema Nemanje Vidića, nekadašnjeg kapitena Mančester Junajteda, i čoveka koji je u fudbalskom svetu najviše proslavio grad na Đetinji?

PUNA KUCA

Organizatori ove sjajne manifestacije koja bi trebalo da mnogo pomogne Opštoj bolnici u Užicu (prošle godine je na meču „Asovi za decu“ u Beogradu prikupljeno 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu) takođe nemaju pravi odgovor na ovo pitanje. Pokušali su da dođu do Vidića, nisu uspeli, pa su rešili da uz pomoć Nemanjinih fanova iz cele Srbije, a i šire, dozovu slavnog asa u njegov rodni grad.

Oni su pozvali sve koji žele da pomognu da se fotograšišu ili snime kratak video u kojem će pozvati Vidića na Utakmicu života 15. aprila, nadajući se da će ti pozivi stići i do Nemanje. Oni koji budu pomogli, i okačili poziv Vidiću sa haštagom #AsoviZovuVidića mogu da se nadaju i nekim lepim nagradama.

Utakmica života igra se u Užicu 15. aprila od 18.00, a ulaznice koštaju 200 dinara za Zapad i 100 dinara za Jug.

Svi koji nisu u mogućnosti da posete ovu utakmicu i kupovinom ulaznice po simboličnoj ceni pomognu kupovini ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju u Užicu, donaciju mogu uplatiti na žiro račun udruženja „Roditelj“ koji je saradnik na projektu putem računa u Komercijalnoj banci broj 205-185188-43.

Izvor: mozzartsport.com

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sveto trojstvo zdravlja: Sok od cvekle, šargarepe i jabuke čini čudo vašem organizmu

Oglasna Tabla

Jesu li Miša i Medeni sve pogodili: Ovako kažu meteorolozi za vreme do kraja zime

Oglasna Tabla

Deset izložbi u Gradskoj galeriji Užice tokom 2019.

Oglasna Tabla