6.4 C
Uzice
март 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Policajac osumnjičen za ubistvo pušten iz pritvora

Policajac Raica B. iz Tutina pušten je da se brani sa slobode. On je osumnjičen da je, krajem septembra prošle godine, ubio Fahrudina Skarepa (22) iz tog grada.

U Višem javnom tužilaštvu u Užicu obrazložili su da je osumnjičeni pušten iz pritvora jer su „istekli zakonski rokovi“ prema kojima pritvor može da traje maksimalno šest meseci od dana lišenja slobode „a koji su istekli, pa u ovoj fazi ne postoji zakonski osnov za produženje pritvora“.

Optužnica protiv ovog policajca još nije podignuta „s obzirom da je istraga u toku“. Ovaj predmet je, pre dva meseca, iz Višeg suda u Novom Pazaru, po odluci Apelacionog suda u Kragujevcu, delegiran u Više javno tužilaštvo u Užicu. Zbog čega je to urađeno javnosti nije saopšteno.

Ubistvo se dogodilo u noći između 29. i 30. septembra prošle godine u selu Dolovo (opština Tutin), u akciji sprečavanja šverca. Policajac Raica B. se tereti da je pucao u vozilo kojim je upravljao Skarep. Metak je prošao kroz staklo na vozačevim vratima i teško ranio mladića, koji je od zadobijenih povreda umro u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Izvor: danas.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla