Home / FOTO RAZGLEDNICA / POČINjU RADOVI NA LOŽIONIČKOM MOSTU

POČINjU RADOVI NA LOŽIONIČKOM MOSTU

CECA GIF (2)

Dana 05.04.2017 godine počinju radovi na periodičnom održavanju Ložioničkog mosta u Užicu – deo državnog puta I B reda broj 23. Za vreme izvođenja radova Ložionički most biće zatvoren za saobraćaj motornih vozila. Predviđeni rok za završetak radova je 75 dana.

Prema projektu privremene saobraćajne signalizacije celokupan saobraćaj sa državnog puta I B reda broj 23 u smeru Požega – Zlatibor preusmerava se kroz grad Užice ulaz pored pumpe na semaforisanu raskrsnicu ulica Omladinska i Nikole Pašića i dalje levo pored javne garaže i autobuske stanice preko lokalnog mosta ka Zlatiboru. U suprotnom smeru iz pravca Zlatibora levo na lokalni most pored autobuske stanice i dalje desno pored vatrogasnog doma izlaz ka Požegi.

Očekuje se povećano saobraćajno opterećenje na semaforisanoj raskrsnici ulica Omladinska i Nikole Pašića. Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez, budu strpljivi i po mogućstvu koriste alternativne pravce.

cest

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/