11.1 C
Uzice
септембар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Počela građevinska sezona: Završeno asfaltiranje Vojvođanske ulice, u toku asfalterski radovi u Ulici Radovana Dragovića

Počela je građevinska sezona, završeno je asfaltiranje Vojvođanske ulice u dužini od 210 metara a u toku su asfalterski radovi u Ulici Radovana Dragovića u dužini od 220 metara. Pored kompletne rekonstrukcije delova ovih ulica, planirano je i njihovo krpljenje u obimu oko 300 m2 ali i asfaltiranje kraka ka Trišićima u dužini od 30 metara.

Miloje Marić, načelnik Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj je istakao da su ovo „prve investicije što se tiče asfaltiranja u gradu koje se realizuju u ovoj godini“.

Izvođač je JKP „Niskogradnja“ a završetak ovih radova je planiran do kraja nedelje. Snežana Milutinović, direktorka „Niskogradnje“ je pri obilasku radova istakla da su uslovi rada takvi da nije moguće brzo završiti posao, te da je zbog velikog uspona i nepristupačnosti terena, rad mehanizacije ograničen i da se deo posla mora odraditi ručno.

Asfaltiranje u Ulici Radovana Dragovića

Član Gradskog veća zadužen za rad mesnih zajednica, Vladimir Sinđelić je rekao da se pored rada u gradu trenutno nasipa jalovinom put u Lunovom Selu a nakon toga se nastavlja sa realizacijom ugovora u pet mesnih zajednica koji su aneksirani od prošle godine. „Biće formirane tri ekipe od kojih će jedna raditi po gradu a dve u selima, odnosno u sevojničkoj i Lužničkoj dolini“, rekao je Sinđelić i dodao da će „do kraja maja biti realizovani svi aneskirani ugovori a da će se nakon toga raditi po ugovorima sklopljenim ove godine“.

Asfaltiranje u Ulici Radovana Dragovića

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Jesenja ravnodnevnica – moćan period u kom važe posebna pravila poput ovog: “Kakva setva takva i žetva”

Oglasna Tabla

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

Oglasna Tabla

Danas jutro prohladno, tokom dana sunčano do 22 stepena

Oglasna Tabla

Održava se Sajam domaće rakije u Šljivovici

Oglasna Tabla

U gepeku Zemunaca čitav tovar nelegalnih cigareta

Oglasna Tabla

Saopštenje za medije Javnog izvršitelja Đorđa Dogandžića povodom slučaja porodice „Ćitić“

Oglasna Tabla

Država preuzima aerodrom Ponikve od Užica

Oglasna Tabla

Mališani iz vrtića „Bambi“ šetnjom obeležili Dan bez automobila (FOTO)

Oglasna Tabla

FOTO DANA: Šmeker se ne postaje, šmeker se rađa

Oglasna Tabla