18.3 C
Uzice
јул 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Pobeda Užičana u petom kolu Ekipnog prvenstva Srbije u bilijaru

 

Pobeda Užičana u petom kolu Ekipnog prvenstva Srbije u bilijaru :„MASSE“ – „SIRMIUM“ 4 : 2

Bilijar klub „Masse“ iz Užica pobedio je, na svom terenu, ekipu „Sirmijum“ iz Sremske Mitrovice sa  4 : 2, u šestom kolu Ekipnog prvenstva Srbije. Tako su se Užičani učvrstili na prvom mestu u grupi „D“ sa tri pobede i jednim porazom, s tim što su bili slobodni u prvom kolu. U ekipnom Prvenstvu Srbije u bilijaru takmiči se 20 ekipa u četiri grupe.

Za „Masse“ su na ovom meču igrali Dejan Kuzmanović, Ljubiša Vranešević, Marija Milutinović, Nenad Vranešević i junior Lazar Kostić, dok su boje „Sirmiuma“ branili Nebojša Ilić, Goran Šarac, Goran Filipović, Ivana Herceg i junior Bojan Bojunović.

Bilijar stiče sve više poklonika u Užicu. Do skora je užički klub imao desetak registrovanih igrača koji imaju pravo učešća na državnim prvenstvima, i ukupno nešto više od trideset članova, ali se – nakon pojedinačnih uspeha članova ovog kluba, situacija menja i u Bilijar klub „MASSE“ dolazi sve više uglavnom mladih, zainteresovanih za ovaj sport. Tome je doprineo


Lazar Kostić

i dobar plasman pojedinaca iz ovog kluba, kao i uloga užičkih medija koji su obaveštavali javnost o njihovim uspesima.

Naime, Ljubiša Vranešević, vlasnik, trener i kapiten Bilijar kluba „Masse“ je u pojedinačnoj konkurenciji izvanredan treći u Srbiji, dok je junior Lazar Kostić, učenik petog razreda osnovne škole „Nada Matić“, ubedlјivo prvi u takmičarskoj konkurenciji igrača do 17 godina.

Završni masters turnir U 17 za juniore odigraće se 24. marta, a za seniore 2. i 3. juna. Ekipno prvenstvo se završava baražom 10. juna, dok je završni masters turnir u ekipnoj konkurenciji 23. juna.

Izvor:pasaz.rs/Autor: S. Tijanić/Milunka Nikolić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičani trećeplasirani u City games

Oglasna Tabla

Užički Nauči klub RCU dobio priznanje za promociju nauke

Oglasna Tabla

Skuplja registracija ako je broj šasije ili motora nečitak

Oglasna Tabla