FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Pljačkao kuće po Seništu

Policija je uhapsila P. J. (22) zbog osnovane sumnje da je iz više kuća u selu Seništa kod Nove Varoši krao razne stvari i poljoprivredne proizvode čija je vrednost oko 160 hiljada dinara. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, a na teret mu se stavljaju krivična dela teška krađa i krađa.

Kako je juče saopštila Policijska uprava u Prijepolju, osumnjičeni P. J. je u periodu od januara do aprila ove godine godine nasilno otvarao prozore na porodičnim kućama i pomoćnim objektima, ulazio u njih i protivpravno prisvajao alkoholna pića, naftne derivate i druge proizvode.

„Varoške novine“ su još početkom aprila pisale o uhapšenom P. J. i njegovim „podvizima“. Kako su tada za naše novine rekli u Policijskoj upravi u Prijepolju, policija je protiv P. J. podnela krivične prijave zbog pet teških krađa, a na meti su mu bile komšije iz njegovog sela i susedne Draglice. A krao je šta stigne, od rakije, meda, testera, budaka i mehaničarskog alata do mobilnih telefona i novca.

U policiji kažu da je osumljičeni tokom januara samo iz jedne kuće u Seništima ukrao 200 litara rakije, 35 kilograma meda i druge proizvoda.

-U kuću u kojoj tokom zime niko ne boravi on je ušao uz pomoć originalnog ključa od ulaznih vrata koji je pronašao. Kako se osnovano sumnja, P. J. je početkom marta na isti način ušao i u jednu garažu u Seništima i iz parkiranog vozila ukrao oko 25 litara nafte, četiri litra motornog ulja, hidrauličnu dizalicu i druge predmete- rekli su nam tada u Policijskoj upravi u Prijepolju.

Izvor: varoske.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vremenska prognoza: U petak promenljivo oblačno, uz povremene padavine

Oglasna Tabla

Užički maturanti zapalili internet – MILION pregleda za nekoliko dana (VIDEO)

Oglasna Tabla

Za šetnju kroz Budvu bez majice kazna 500 evra, u kupaćem 600?

Oglasna Tabla