OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Otvorena kancelarija Zdrave Srbije u Priboju

Priboj – Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović juče je, u Priboju, zvanično otvorio kancelariju ove stranke, koja se nalazi u ulici 12. januar, u starom delu grada, a pred otvaranje stranačkih prostorija, posetio je i Pribojsku Banju, gde je sa žiteljima ove mesne zajednice razgovarao o mogućnostima za ubrzani razvoj poljoprivrede i turizma, i programu ZS koji se zasniva na decentralizaciji Srbije i zaštiti nacionalnih interesa i nacionalne ekonomije.

„Model opštine Čajetina može da se primeni i na sve ostale opštine u Srbiji, uključujući i Priboj i Pribojsku Banju koja ima veliki turistički potencijal, odnosno lekovitu vodu koju samo treba staviti u funkciju. Zdrava hrana, poljoprivreda i turizam su privredne grane koje Priboj i Pribojska Banja mogu da ponude”, izjavio je Stamatović.

Stamatović je istakao da ZS ima ljude koji znaju kako nešto može da se promeni i unapredi, navodeći primer opštine Čajetina, u kojoj se u proteklih 15-20 godina vredno radilo i uz primenu pozitivnih iskustava razvijenih skandinavskih zemalja danas je to postala jedna od najrazvijenih lokalnih samouprava u Srbiji, koja ima najveći budžet po glavi stanovnika, najnižu stopu nezaposlenosti, najmanji procenat od vrednosti budžeta izdvaja za lične dohotke u javnom sektoru, dok najviše sredstava preusmerava u investicije.

Inače, otvaranjem kancelarije u Priboju kao i u drugim opštinama Zlatiborskog, Moravičkog i Raškog okruga je priprema za formiranje opštinskih odbora ove stranke koja neće bojkotovati redovne lokalne izbore.

Izvor: GZS

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Podavili se mladunci beloglavih supova zbog turističkih helikoptera

Oglasna Tabla

Gradonačelnik Užica seli se u poslaničke klupe

Oglasna Tabla

Postrojenje za preradu otpadnih voda biće završeno do kraja avgusta (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је празник Света Марија Магдалена – Блага Марија

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 4. avgust

Oglasna Tabla

Nela Isaković: Moda u doba korone

Oglasna Tabla

Novih 20 obolelih na području Zlatiborskog okruga od virusa COVID-19

Oglasna Tabla

U naredna dva dana moguće vremenske nepogode sa olujnim vetrom i pljuskovima

Oglasna Tabla

Keks torta gotova za čas: Toliko dobra da ćete je tražiti JOŠ!

Oglasna Tabla