2.4 C
Uzice
27 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Otvorena kancelarija Zdrave Srbije u Priboju

Priboj – Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović juče je, u Priboju, zvanično otvorio kancelariju ove stranke, koja se nalazi u ulici 12. januar, u starom delu grada, a pred otvaranje stranačkih prostorija, posetio je i Pribojsku Banju, gde je sa žiteljima ove mesne zajednice razgovarao o mogućnostima za ubrzani razvoj poljoprivrede i turizma, i programu ZS koji se zasniva na decentralizaciji Srbije i zaštiti nacionalnih interesa i nacionalne ekonomije.

„Model opštine Čajetina može da se primeni i na sve ostale opštine u Srbiji, uključujući i Priboj i Pribojsku Banju koja ima veliki turistički potencijal, odnosno lekovitu vodu koju samo treba staviti u funkciju. Zdrava hrana, poljoprivreda i turizam su privredne grane koje Priboj i Pribojska Banja mogu da ponude”, izjavio je Stamatović.

Stamatović je istakao da ZS ima ljude koji znaju kako nešto može da se promeni i unapredi, navodeći primer opštine Čajetina, u kojoj se u proteklih 15-20 godina vredno radilo i uz primenu pozitivnih iskustava razvijenih skandinavskih zemalja danas je to postala jedna od najrazvijenih lokalnih samouprava u Srbiji, koja ima najveći budžet po glavi stanovnika, najnižu stopu nezaposlenosti, najmanji procenat od vrednosti budžeta izdvaja za lične dohotke u javnom sektoru, dok najviše sredstava preusmerava u investicije.

Inače, otvaranjem kancelarije u Priboju kao i u drugim opštinama Zlatiborskog, Moravičkog i Raškog okruga je priprema za formiranje opštinskih odbora ove stranke koja neće bojkotovati redovne lokalne izbore.

Izvor: GZS

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Drvo palo na vozilo u pokretu i usmrtilo muškarca

Oglasna Tabla

Slana pita od jogurta sa šunkom i krastavčićima

Oglasna Tabla

Pretežno oblačno, mestimično s kišom

Oglasna Tabla

Данас је Савиндан

Oglasna Tabla

Užičani se rastali sa jednim od svojih najboljih košarkaša-Dušanom Kutlešićem

Oglasna Tabla

Jačanje imuniteta kod odraslih: učinite organizam otpornim u samo 8 koraka

Oglasna Tabla

Duplirana sredstva za mere smanjenja zagađenosti vazduha u Užicu

Oglasna Tabla

Srpsko-Rusko veče

Oglasna Tabla

Promocija knjige „Znameniti profesori Užica“ u čajetinskoj biblioteci

Oglasna Tabla