31.4 C
Uzice
август 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Organizatori Nušićijade prezadovoljni posetom

Ivanjica – Glumac Milan Milosavljević koji je već devetu godinu zaredom u ulozi Branislava Nušića, ističe da je zadovoljan svim onim što je priređeno na raznim scenama po Ivanjici.

 

„Fasciniran sam svim onim što se dešavalo. Video sam da su koncerti bili jako posećeni, da su pozorišne predstave mnogo lepo prihvaćene i primljene. Prošla je jedna trećina Nušićijade, zadovoljan sam reakcijom publike a vidim da su i svi oni koji su učestvovali u realizaciji to radili veoma zdušno. Imam ja i svoje zamerke koje ću izneti kada se završi ovaj festival predsedniku opštine kada mu budem vraćao ključeve varoši”, kazao je Milosavljević.

Koordinator promocije festivala Miloje Ostojić kaže da je kroz Ivanjicu, na svim događajima, za dva ipo dana, prodefilovalo između 13 i 15 hiljada ljudi.

“Sam koncert Željka Joksimovića sinoć je pratilo po našim procenama između sedam i osam hiljada posetilaca kao i koncert grupe S vremena na vreme koji je usledio odmah nakon Joksimovićevog,” rekao je Ostojić na današnjoj konferenciji za novinare. On je naglasio da su i uvod u festival, u četvrtak uveče, koji je počeo koncertom Divne Ljubojević, kao i Akademija posvećena ivanjičkim jubilejima koje ove godine Nušićijada slavi, takođe bili izuzetno posećeni i da je sala Doma kulture u Ivanjici bila puna.

“Posebno želim da skrenem pažnju na jutrošnji koncert kod Spomenika revoluciji koji dokazuje da su građani u Ivanjici željni da čuju kvalitetnu muziku kao što su italijanske kancone, francuske šansone, dobar etno džez pa ćemo sledeće godine staviti akcenat na takve sadržaje kako bi još više pojačali kvalitet festivala”, kazao je Ostojić.

On je rekao da će na kraju festivala izneti konačne rezultate posećenosti ovogodišnje Nušićijade pojedinačno po svakom događaju.

Izvor:Glas zapadne Srbije/foto:gzs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vozio sa 4,14 promila alkohola

Oglasna Tabla

Dženan Lončarević na Kraljevom trgu

Oglasna Tabla

Pita od spanaća i krompira: Lagano jelo koje može biti posno

Oglasna Tabla