18.8 C
Uzice
април 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Oprema za gondolu spremna za ugradnju

U saradnji sa partnerima iz kompanije „Pomagalski“ pre dve nedelje, obavljena je redovna kontrola opreme prilikom koje je ustanovljeno da je odložena po propisima u skladištu u Braneškom polju i da je sva na broju.

JP „Gold gondola“ i njihova komisija za prijem opreme, u saradnji sa izvođačima iz „Amige“ tokom avgusta uredila je skladište, očistila prostor i svaki deo opreme, te složila delove u skladu sa dinamikom ugradnje. Sva oprema koja je planirana za skladištenje na otvorenom prostoru je pažljivo presložena i proverena.

Takođe podsećamo da je opština Čajetina dobila dozvolu za podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase kod Ribničkog jezera. Radovi na pripremi terena kreću i podizanje stubova biće završeno do kraja godine.

Ističemo izuzetnu saradnju sa kompanijom „Pomagalski“ i njenim inženjerima koji imaju neprocenjivo iskustvo.

I pored opstrukcija, projekat se razvija, a partneri iz „Pome“ su zadovoljni načinom na koji tretiramo opremu i stanje skladišta u Braneškom polju. Po njihovim rečima, to olakšava kvalitetan budući rad na završnim radovima.

Izvor: Gold gondola Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Bolnica u Užicu dobila ultrazvučni aparat zahvaljujući akciji „Asovi za decu Zapadne Srbije“

Oglasna Tabla

Sindikat srpske policije RC Užice organizuje 24. po redu Memorijalni turnir „Sećanje na Željka Simića“

Oglasna Tabla

Održan šesti Sajam obrazovanja „Zanimanje, zvanje, znanje“ (VIDEO)

Oglasna Tabla