18.3 C
Uzice
јул 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Održana konferencija „Fokus“ u Sarajevu , Zlatibor se predstavio zemljama jugoistočne Evrope

U petak 16. marta 2018. godine u hotelu „Hollywood“ u Sarajevu održana je konferencija „Fokus“, konferencija o komunikacijama i inovacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama. Prvo izdanje konferencije održano je 2017. godine u termama Tuhelj, a za ovogodišnju konferenciju odabran je grad multikulturalnosti, glavni grad Bosne i Hercegovine.

Program konferencije koncipiran je tako da posluži kao edukacijska platforma za povezivanje i razmenu znanja i iskustava u cilju podsticanja pozitivnih promena kroz jednostavnu i transparentnu komunikaciju predstavnika javnih službi s građanima.

Program konferencije „Fokus“ obuhvata brojne praktične primere o najnovijim trendovima u komunikaciji u javnom sektoru, izazovima s kojima se javni službenici susreću, te savetima kako unaprediti komunikaciju na svim novoima.

Na ovogodišnjoj konferenciji koja je održana u Sarajevu učestvovala je i Turistička organizacija Zlatibor, kao najvažnija javna ustanova koja se bavi organizacijom, unapređenjem i promocijom turizma Zlatibora, organizovanjem i učešćem u turističkim i drugim manifestacijama i skupovima, podsticanjem izgradnje turističke infrastrukture i uređenjem prostora, kao i svim aktivnosti koje su neposredno vezane za turizam. S obzirom da Turistička organizacija Zlatibor nastoji da javnosti što bolje prezentuje turističku ponudu Zlatibora i da najveći deo napora usmerava na komunikaciju sa postojećom i potencijalnom turističkom tražnjom, saradnicima na destinaciji i lokalnim stanovništvom ova konferencija prava je prilika da jedna od najuspešnijih turističkih organizacija regiona predstavi svoj rad i razmeni iskustva sa ostalim ustanovama javne uprave i javnim kompanijama.

Konferencija koja je na jednom mestu okupila zemlje Jugoistočne Evrope i na kojoj je bilo preko 150 učesnika, bila je prilika i da se Zlatibor promoviše kao turistička destinacija prezentacijom celokupne turističke ponude i svoje lepote, atrakcije i brojne aktivnosti za turiste približi učesnicima konferencije putem promo filmova i fotografija koje „zlatnu planinu“ prikazuju u najboljem svetlu.

Izvor: TO „Zlatibor“

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičani trećeplasirani u City games

Oglasna Tabla

Užički Nauči klub RCU dobio priznanje za promociju nauke

Oglasna Tabla

Skuplja registracija ako je broj šasije ili motora nečitak

Oglasna Tabla