18.3 C
Uzice
јул 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Odron kod Gostuna usmrtio jedno lice

Noćas, jedan sat posle ponoći, na magistralnom putu Prijepolje – Bijelo Polje kod skretanja za Gostun, došlo je do obrušavanja više desetina kubika kamena i tom prilikom nastradao je tridesetdevetogodišnji P. V, rekao je za Glas zapadne Srbije direktor Pogona „Puteva Užice“ u Prijepolju Sabahudin Kozica.

„Stenska masa je prekrila put u dužini od oko 150 metara pa je došlo do potpunog prekida saobraćaja. Nakon uviđaja policije, magistrala je očišćena a saobraćaj je normalizovan”, kazao je Kozica i dodao da je u toku postavljanje signalizacije jer je prilikom odrona potpuno uništena zaštitna ograda na ovom delu puta.

Prema njegovim rečima do odrona je došlo najverovatnije usled otapanja snega, ali na mestu koje se ne tretira kao opasno i sklono odronjavanju.

Portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević rekla je u izjavi za Glas zapadne Srbije da su ekipe prijepoljskog doma zdravlja krenule na teren čim su dobile poziv u deset do jedan.

„Na licu mesta je nađen čovek sa vidnim povredama u predelu glave, i dosta je krvario. Lekari su pokušali da mu ukažu pomoć iako on ni tada nije bio pri svesti, niti je imao puls. Određen je EKG i utvrđeno je da je pacijent preminuo. Po zakonu smo dužni da pacijenta koji premine na licu mesta odvezemo do prve zdravstvene ustanove, što je i učinjeno”, navodi Vasiljević.

Izvor: glaszapadnesrbije.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičani trećeplasirani u City games

Oglasna Tabla

Užički Nauči klub RCU dobio priznanje za promociju nauke

Oglasna Tabla

Skuplja registracija ako je broj šasije ili motora nečitak

Oglasna Tabla